Probiotix Forte Baby 10 plicuri Helcor

Probiotix Forte Baby 10 plicuri Helcor

5944708138199
In stoc
20,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Prebiotice+Probiotice

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Flora intentinală este afectată în timpul și după tratamentul cu antibiotice și în perioade de alimentație necorespunzătoare.
PROBIOTIX Forte BABY - special conceput pentru copii cu vârsta de peste un (1) an, conține un amestec de:  
- fibre (FOS, GOS) - care trec, fără a fi digerate, din stomac în intenstin, unde sunt convertite în hrană specifică bacteriilor lactice și 
- bacterii bune (bacterii lactice) - microorganisme vii care suplimentează în cantități potrivite microflora intestinală
- Vitamina C naturală care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Mod de utilizare:
Copii cu vârsta de peste un (1) an: un (1) plic pe zi, de preferat în timpul mesei. 
Se dizolvă conținutul unui plic într-o cantitate mică de lapte, iaurt, mâncare, apă sau ceai (conform etapei de nutriție) aflate la temperatura camerei. 
PROBIOTIX Forte BABY se utilizează la interval de minimum două ore după orice antibiotic; se continuă utilizarea șapte zile după terminarea antibioticului sau conform recomandării profesionistului de sănătate. 
Nu se recomandă utilizarea produsului cu lichide fierbinți, acide, ce ar putea să distrugă activitatea bacteriilor lactice!

Ingrediente:
Fiecare plic conține: FOS/fructo-oligozaharide - 300 mg*; GOS/ galacto-oligozaharide - 300 mg*; pulbere din fructe de Acerola (Malpighia glabra), cu 20% vitamina C - 100 mg**; potențiator de aromă: pulbere de căpșune, culturi liofilizate vii/ amestec de bacterii: Lactobacillus acidophilus LA-G80, Bifidobacterium animalis ssp. lactis BL-G101, Lactobacillus rhamnosus Lr-G14, Lactobacillus reuteri LR-G100 - cel puțin 10 mld UFC#/50 mg. 
(*doza zilnică nu a fost stabilită; **un plic furnizează 20 mg vitamina C/25% din Valoarea Nutrițională de Referință cf. Regulament 1169/2011; #UFC= unități formatoare de colonii) 
Produsul nu conține gluten, soia, alune, lactoză, grâu, ouă, conservanţi, coloranţi sau îndulcitori artificiali, zahăr, sare, levuri, organisme modificate genetic.

Precautii:
A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se utiliza de către persoanele alergice la oricare dintre componente. Acest produs nu înlocuiește un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original ferit de lumină și umiditate, la o temperatură sub 25°C.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte