Cordyceps extract forte 120 capsule

Cordyceps extract forte 120 capsule

Stoc epuizat
75,00 lei
cu TVA


Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Cordyceps Forte este cel mai puternic remediu anti-cancer cunoscut, făcând un tandem redutabil cu Extractul de Turmeric Forte. Aceasta combinatie este printre cele mai puternice imunostimulente din lume.
Sfera de acțiune a cestui tandem este impresionantă: cancer pulmonar, cancer la sânși ovarian, cancer de colon și de rect, cancer de prostată etc. Cordyceps Forte protejează rinichii de infecții, de efectele nedorite ale alimentelor chimice, dar și de reacțiile adverse ale medicamentelor.
Extractul din această plantă este folosit mai ales contra cistitelor, nefritelor, ca adjuvant în chisturile renale, dar și pentru prevenirea formării calculilor renali.


Mod de administrare: 2-4 capsule pe zi, pentru adulti.
Ingrediente: Ciupercă-tibetană (Cordyceps sinensis), extract apos 4:1
(maltodextrină,dioxid de siliciu), uscat cu min. 7% acid cordiceptic: 450
mg; capsulă de gelatina.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte