Q4U Crema antivergeturi x 500ml

Q4U Crema antivergeturi x 500ml

6422068000664
In stoc
30,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Produsul se foloseste in tratamentul de refacere al pielii, avand ca rezultat catifelarea pielii precum si in ingrijirea tenului ridat

Descriere

Compozitie: Acid ursolic si extracte vegetale (levantica, salvie, lemn dulce, vita de vie)
 
Actiune: Datorita actiunii fitocomplexului bioactiv, rezultat din asocierea extractelor vegetale, cu un continut ridicat de acid ursolic si vitamina E naturala, produsul se foloseste cu bune rezultate in tratamentul de refacere al pielii, avand ca rezultat catifelarea pielii afectate (vergeturi, piele imbatranita si ridata, lipsita de tonicitate, cicatrici, etc.) precum si in ingrijirea tenului ridat.
Este o crema usoara (lipogel), care asigura pielii o intretinere optima, prin mentinerea hidratarii permanente (acizii grasi esentiali din uleiul de germeni de grau) impiedica pierderea apei din derm.
Extractele vegetale de levantica si salvie cu continut mare de acizi triterpenici, bogate in acid ursolic (circa 60-70%), stimuleaza biosinteza de colagen necesar refacerii tesutului cicatriceal.
Uleiul din germeni de grau datorita cantitatii mari de vitamina E si acizi grasi esentiali contribuie la prevenirea vergeturilor (la gravide si persoane predispuse la vergeturi).
Extractul de vita de vie normalizeaza microcirculatia sanguina prin care se asigura un aport optim de oxigen necesar refacerii tisulare.
Extractul de licviritie datorita efectului cortizon-like asigura conditiile septice necesare unei bune desfasurari a proceselor regenerative.
Acidul ursolic - principiu activ in Crema antivergeturi, este preparat in cadrul sectiei de extracte, in concentratie de 60%, alaturi de alti compusi care se extrag din levantica si salvie.
 
Aplicare: Se aplica pe zonele afectate si se maseaza 1-2 minute, zilnic, o perioada mai lunga de timp (minim o luna). Se foloseste dupa baie.
 
Continut: 500ml

Detalii ale produsului

Recenzii (0)

Nu sunt recenzii

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat la lista de dorinte