PoxClin Spuma pentru copii cu varsat...

PoxClin Spuma pentru copii cu varsat de vant (varicela) 100 ml

5999554820330
In stoc
65,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Creată pentru a diminua simptomele vărsatului de vânt pe suprafeţe mari de piele

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Spuma Răcoritoare PoxClin a fost creată pentru a diminua simptomele vărsatului de vânt pe suprafeţe mari de piele. Întinderea unor substanţe vascoase cum ar fi cremele şi unguentele poate duce la spargerea veziculelor. Spuma Răcoritoare este uşor de întins, fără a provoca aproape nicio fricţiune a zonelor sensibile. Spuma Răcoritoare furnizează un efect instantaneu de răcire a pielii, lucru care calmează senzaţia de mâncărime. Produsul poate fi aplicat de câte ori e necesar pentru a ţine senzaţia de mâncărime sub control.

PoxClin conţine complexul 2QR, un antibatericid  bioactiv. Această substanţă blocantă ajută sistemul imunitar natural al pielii copilului, blocând bacteriile dăunătoare. Antibactericidul din PoxClin este o polizaharidă derivată din planta Aloe barbadensis. Blochează bacteriile dăunătoare din mediul înconjurător şi astfel protejează pielea de atacul lor. Acesta, spre deosebire de majoritatea antibioticelor şi antisepticelor este un proces complet natural şi nu implică substante chimice toxice. 2QR este o alternativă sigură la antiseptice şi antibiotice.

Avantajele Spumei Răcoritoare PoxClin şi ale 2QR:
 
- Nu conţine chimicale dăunătoare şi substanţe toxice
- Blochează bacteriile dăunătoare şi microbii şi îi împiedică să cauzeze infecţii
- Previne formarea de cicatrice
- Accelerează procesul natural de vindecare
- Nu dă rezistenţă
- Nu are efecte adverse negative
- Este non-toxică
- Furnizează un efect de răcorire instantanee pentru o amelioare imediată a simptomelor vărsatului de vânt
- Poate fi folosit pe pielea lezată şi zgâriată

Pentru tratamentul unor suprafeţe mari de piele afectate de vărsat de vânt:

Aplicaţi o cantitate generoasă de Spumă Răcoritoare PoxClin de trei ori pe zi sau ori de câte ori e nevoie de atenuarea simptomelor. Aplicaţi spuma uşor pe piele – nu frecaţi. Spuma Răcoritoare PoxClin este o spumă uşoară care va fi imediat absorbită de piele.

Pentru prevenirea cicatricelor: O aplicare mai frecventă a spumei creşte eficienţa. Spuma atenuează senzaţia de mâncărime şi protejează pielea, rezultând o tentaţie mai mică de a se scărpina şi mai puţine infecţii. Este recomandat ca spuma să fie aplicată înaintea schimbării hainelor şi de fiecare dată când e necesară atenuarea mâncărimii.

Recipientul PoxClin cu spumă conţine 100 ml de Spumă 100% naturală. Spuma Răcoritoare PoxClin are o aromă uşoară şi plăcută ca rezultat al extractului de lavandă şi muşeţel.

Ce conţine Spuma Răcoritoare PoxClin®?


• Un dispenser care conţine 100 ml de Spumă Răcoritoare PoxClin®
• Prospect cu informaţii

Ce este vărsatul de vânt?

Este o boală contagioasă acută, contractată de obicei de copii. Vărsatul de vânt este cauzat de virusul varicelei. Boala se manifestă prin episoade febrile şi apariţia mai întâi pe piept şi tors a unor pete roşii asociate cu senzaţia de mâncărime, pete care se răspândesc apoi, în ciorchine, pe tot corpul. Petele roşii se transformă în mici băşici care vor forma coajă în aproape o săptămână, după care se usucă. Scărpinatul zonei afectate poate cauza infecţii provocate de posibila
suprainfectare cu bacterii.

Cum recunoaştem vărsatul de vânt?

Primul semn vizibil al vărsatului de vânt este o iritaţie cutanată, dar multe persoane experimentează o senzaţie de oboseală şi febră cu 24 de ore înainte de apariţia petelor roşii (băşicilor).
Odată ce leziunile cutanate (cauzate de petele roşii şi băşici) sunt prezente, vărsatul de vânt este de obicei însoţit de febră, dureri abdominale şi o stare generală de oboseală şi fragilitate care
durează câteva zile. “Iritaţia” apare de obicei sub forma unor pete roşii plate, care se vor umfla asemenea unor mici pustule.
Petele se transformă în mici băşici – numite vezicule – care seamănă cu nişte mici picături de apă, pe o bază roşie. Vârful acestor vezicule poate fi uşor înlăturat sau ele se sparg singure, formând o crustă, uneori chiar la câteva ore după apariţie. În această etapă, senzaţia de mâncărime poate fi destul de intensă, iar acest lucru poate creşte tentaţia de a scărpina veziculele.
Scărpinarea şi ruperea veziculelor poate creşte riscul unor infecţii bacteriene. Crustele (dacă nu sunt scărpinate) cad în 9 – 13 zile de la formare.

Cum funcţionează produsul?

Spuma Răcoritoare PoxClin® conţine complexul 2QR, un antibactericid patentat derivat din planta Aloe barbadensis. 2QR blochează bacteriile, creând o barieră fizică între bacterii şi piele. Bariera creată de 2QR previne suprainfectarea si colonizarea pielii de către bacterii, reducând astfel riscul unei infecţii bacteriene. Reducând riscul de infecţie, Spuma Răcoritoare PoxClin® sprijină procesul natural de vindecare al pielii şi ajută la prevenirea cicatricelor posibil cauzate de scărpinat.
Cicatricele pot rezulta ca urmare a scărpinatului cauzat de infecţie şi mâncărimea asociată.
În plus, Spuma Răcoritoare PoxClin® are un efect răcoritor imediat asupra pielii. Acţiunea răcoritoare este rezultatul evaporării spumei pe piele, accelerată de polidocanolul incorporat în produs. Efectul de răcire ajută la ameliorarea senzaţiei de mâncărime şi a iritaţiei, reducând
astfel impulsul de scărpinare a veziculelor şi prevenind lezarea suplimentara a pielii.

INGREDIENTE:
Apă, Gel de Aloe barbadensis, Galactoarabinan Polyglucoronic Acid Crosspolymer*, Betaină, Laureth-9, Ulei hidrogenat de ricin PEG-40, Glicerină, Sodium Coco-Glucoside Tartrate, Poligliceril-10
laurate, Phenoxyethanol & Ethylhexylglycerin, Panthenol, Ethylhexylglycerin, Alantoină, Extract din Floare/Frunză/Tulpină de Lavandula angustifolia, Extract din floare de Chamomilla
recutita, Acid citric, Hidroxid de sodiu.
*2QR

Ce trebuie să ştiţi înainte de a folosi Spuma Răcoritoare PoxClin®?
Spuma Răcoritoare PoxClin® nu conţine nicio substanţă chimică nocivă şi poate fi folosită pe pielea copiilor. Nu există niciun efect advers cunoscut asociat cu folosirea Spumei Răcoritoare PoxClin®. Evitaţi contactul Spumei Răcoritoare PoxClin® cu ochii.
Când folosiţi prima dată Spuma Răcoritoare PoxClin®, apăsaţi de două sau trei ori pe pulverizator până apare spuma.
Nu există nicio interacţiune cunoscută cu alte medicamente. Nu există contraindicaţii cunoscute asociate folosirii Spumei Răcoritoare PoxClin®.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte