Terbinafina Rompharm 10,1 mg/ml Spray...

Terbinafina Rompharm 10,1 mg/ml Spray Cutanat

5944728000148
Stoc epuizat
45,00 lei
cu TVA

Farmacia Silva va recomanda Terbinafina Rompharm.


Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Terbinafină Rompharm este un medicament antifungic, care acţionează prin distrugerea fungilor ce determină afecţiuni ale pielii. Terbinafină Rompharm este utilizat în tratamentul: tinea pedis şi tinea cruris.
De asemenea, este utilizat în tratamentul infecţiilor pielii cu levuri, cum este pitiriazis versicolor.
Terbinafină Rompharm este indicat la adulţi, vârstnici şi copii cu vârsta peste 16 ani.
Tinea pedis apare doar la nivelul piciorului, adesea între degete (de obicei ambele picioare sunt afectate, dar nu întotdeauna).
De asemenea, poate să apară şi la nivelul gleznei, tălpii sau în alte zone ale piciorului.
Formele cele mai frecvente sunt caracterizate prin producerea de fisuri sau descuamări ale pielii, dar şi prin apariţia unor umflături uşoare, vezicule sau ulcere supurate.
Vă rugăm să vă adresaţi medicului dacă aveţi o infecţie fungică a unghiei (ciupercă în şi sub unghie), cu decolorarea unghiilor şi modificări ale structurii acestora (îngroşate, friabile), deoarece Terbinafină Rompharm nu este indicat în tratamentul acestei infecţii.
În tratamentul infecţiilor fungice ale unghiilor trebuie utilizate comprimatele care conţin terbinafină şi care pot fi administrate doar cu prescripţie medicală.
Tinea cruris apare pe zonele corpului unde pielea formează pliuri, în special dacă aceste zone sunt umede.
Aceste zone sunt: la nivelul regiunii inghinale şi al feţei interne a coapselor, afectarea fiind, de obicei, bilaterală, dar frecvent, o zonă este mai afectată decât cealaltă.
Infecţia se poate extinde în zonele dintre picioare, către fese sau în sus, către abdomenul superior. Infecţia poate să apară şi la 2 nivelul pliului sânilor, axilei sau al altor zone cu pliuri.
Erupţia apărută pe piele are margini bine delimitate şi poate să prezinte vezicule. Determină mâncărimi.
Pitiriazis versicolor apare la nivelul pielii sub formă de zone de descuamare care devin pete albe datorită pierderii pigmentului cutanat. Petele sunt evidente în special în perioada verii, când zonele de piele înconjurătoare se bronzează.
Infecţia apare, de obicei, la nivelul trunchiului, gâtului, braţelor şi poate să reapară după câteva luni, mai ales în condiţii de vreme caldă şi transpiraţie abundentă.
Dacă nu sunteţi sigur de cauza infecţiei dumneavoastră, vă rugăm să vă adresaţi medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a utiliza soluţia spray .

 Compozitie:
- Substanţa activă este clorhidrat de terbinafină.
- Un mililitru soluţie conţine clorhidrat de terbinafină 10,1 mg. -
- Celelalte componente sunt: propilenglicol, macrogol 300, alcool etilic (96%), apă purificată.

Mod de administrare:
curăţaţi şi uscaţi zona de piele afectată cât şi zonele înconjurătoare, apoi spălaţi-vă pe mâini; - aplicaţi suficientă soluţie pe zona afectată şi pe zona înconjurătoare acesteia; - spălaţi-vă pe mâini după ce aţi atins zona de piele infectată, astfel încât să nu se extindă infecţia şi în alte zone sau să transmiteţi infecţia altcuiva.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte