Canespor Solutie Cutanata 15ml

Canespor Solutie Cutanata 15ml

In stoc
40,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Canespor Soluție este un medicament pentru tratamentul unor micoze ale pielii produse de dermatofiți, drojdii, ciuperci.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Canespor soluție este un medicament pentru tratamentul unor micoze ale pielii produse de dermatofiți, drojdii si ciuperci.

Substanţa activa din Canespor este bifonazol.

Un ml soluţie cutanată conţine bifonazol 10 mg.

Canespor Soluție este utilizat pentru tratamentul unor micoze ale pielii produse de dermatofiți, drojdii, ciuperci (de exemplu Malassezia furfur).
Canespor Soluție se utilizează pentru tratamentul micozelor, de la nivelul mâinilor și picioarelor (Ținea pedum, Ținea manum, Ținea corporis, Ținea înguinalis, Pytiriazis versicolor, Malassezia furfur).

Mod de administrare:
Aplicați Canespor soluție pe pielea afectată, o dată pe zi, preferabil seara înainte de culcare si masati.

De obicei ajung cca. 3 picături pentru aplicare și masaj pe o suprafață de mărimea unei farfurioare.

După deșurubarea bușonului, țineți flaconul vertical cu capul în jos și dacă este necesar, bateți ușor cu degetul în flacon.

Pentru a realiza o vindecare de durată, tratamentul cu Canespor soluție trebuie efectuat pe perioade indelungate, chiar după ce simptomele se remit.

Durata tratamentului este în general:
- Micozele picioarelor, “picior de atlet”(tinea pedum, tinea pedum interdigitalis): 3 saptamani.
- Micozele trunchiului, mâinilor și pliurilor tegumentare (tinea corporis, tinea manuum, tinea inguinalis): 2-3 saptamani.
- Pitiriazis versicolor, eritrasma: 2 saptamani.
- Candidoza superficială a pielii: 2-3 saptamani.

Dacă starea dumneavoastră se înrautațește sau nu intervine nicio îmbunatațire după 4 zile, trebuie să vă prezentați la medic.Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte