Materii prime și procesare:
Roșia este o specie de plantă din familia solanaceae alături de cartofi, ardei și vinete.
Roșia contine vitamina A, B1, B2, C, E, niacina, substante vegetale secundare si minerale, in special potasiu si oligoelemente.
Tartinabila noastră cu roșii are un gust fin și blând și este completată de o notă fină de muștar. Gustul este rotunjit, armonios de untul cremos de nuci.
Tartinabila de roșii are cel mai bun gust singură pe baghetă din cereale integrale.
Pentru o gustare caldă: întindeți-o pe pâine condimentați cu ierburi italienești și, dacă doriți, acoperiți cu mozzarella și apoi coaceți la cuptor la 180 de grade Celsius timp de 20 de minute.
Ingrediente
Pasta de rosii* 22%, apa, arahide * 15%, caju * 13%, otet de brandy*, seminte de mustar*, ulei de floarea soarelui*, sare gema, agent de ingrosare (agar-agar*, guma guar*)
Vegan, fără gluten, fără lactoză și „fără zahăr adăugat”
conține în mod natural zahăr
*din cultura organica controlata
Valoare nutritionala pt 100 gr
Valoare energetică |
1041 kJ / 251 kcal |
Grasimi |
19g |
Carbohidrați |
7.9g |
Proteine |
9.9g |
Sare |
1.7g |
Fibre |
4.4g |
Tara import: Germania