Doppelherz Aktiv Par Forte Pentru un...

Doppelherz Aktiv Par Forte Pentru un Par Sanatos 30 Capsule

4009932767704
Stoc epuizat
36,00 lei
cu TVA

Capsule cu vitamine, oligoelemente, L-cisteina, L-metionina si pulbere din iarba de Coada-calului


Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Doppelherz aktiv Par Forte – Forta delicata a femeilor

Parul este o podoaba importanta pentru fiecare femeie. Pentru a creste sanatos, acesta are nevoie de sustinere si atentie sporita din partea noastra. In primul rand, pentru ca parul sa fie rezistent, trebuie sa dispuna de resursele necesare din interior, iar aceste resurse pot fi acumulate printr-o alimentatie sanatoasa ori cu ajutorul suplimentelor.

Care sunt principalele beneficii ale consumului de L-cisteina si L-metionina?

L-cisteina este un aminoacid sulfurat. Ea apare indeosebi in proteinele fibroase (keratina) din par si unghii. Keratina confera rezistenta parului si unghiilor. L-metionina este, de asemenea, un aminoacid sulfurat. Intrucat organismul uman nu poate produce acest aminoacid, el trebuie preluat din alimente. Metionina serveste, printre altele, la producerea de cisteina.

Care sunt principalele beneficii ale pulberii din iarba de Coada-calului?

Coada-calului (Equisetum arvense) se numara printre cele mai vechi plante din lume. S-a dezvoltat cu aproximativ 400 de milioane de ani in urma si face parte din familia Equisetaceae. Cunoscuta si folosita in medicina traditionala inca din antichitate, este recunoscuta pentru actiunea benefica asupra parului, unghiilor si tesutului conjunctiv.

Care sunt principalele beneficii ale Biotinei, Zincului si Cuprului?

Biotina este de nelipsit in formulele de ingrijire a parului. Intervine in procesul formarii cheratinei si, consecutiv, contribuie la mentinerea sanatatii parului, ca si Zincul. Alimentele cu un continut crescut de Zinc sunt fructele de mare, mai ales stridiile, ouale si laptele, dar si unele cereale. Cuprul contribuie la pigmentarea normala a parului.

Care sunt principalele beneficii ale Vitaminelor B?

Acidul folic contribuie, impreuna cu Vitamina B12, la procesul de diviziune celulara. Vitaminele B1, B2 si Acidul pantotenic contribuie la metabolismul energetic normal. Vitamina B6 ajuta la sinteza normala a cisteinei.

Pentru un aport zilnic optim de vitamine si minerale esentiale unui par sanatos si cu un aspect ingrijit, se recomanda Doppelherz aktiv Par Forte.

Cand este Doppelherz aktiv Par Forte potrivit pentru tine?

Capsulele Doppelherz aktiv Par Forte sunt un ajutor esential pentru ingrijirea parului tau, cu precadere in cazurile in care ritmul de viata alert te supune unor factori nocivi precum poluarea, fumul, vopsele de par sau razele soarelui. Atunci cand observi ca parul tau a devenit tern, lipsit de stralucire si elasticitate, ia in calcul administrarea suplimentului alimentar Doppelherz aktiv Par Forte care sa-i asigure un aspect de invidiat.

Mai multe informatii privind proprietatile nutrientilor din compozitia Doppelherz aktiv Par Forte puteti gasi in prospectul disponibil.

Un comprimat contine:
5 mg Zinc, 300 μg Cupru, 15 μg Molibden, 300 μg Biotină, 200 μg Acid folic, 9 mg Acid pantotenic, 1,1 mg Vitamina B1, 1,4 mg Vitamina B2, 1,4 mg Vitamina B6, 2,5 μg Vitamina B12, 50 mg L-cisteină, 160 mg L-metionină, 50 mg pulbere din iarbă de Coada-calului (Equisetum arvense).

Mod de administrare:
Se recomanda 1 capsula pe zi, cu o cantitate suficienta de lichid, fara a se mesteca.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte