Muconasal 1,18mg/ml x 10ml spray nazal Mărește

Muconasal 1,18mg/ml spray nazal x 10ml

A000708

Decongestionant nazal in raceli, rinite, sinuzite sau otite.

More details

Produsele conțin TVA.
Pentru comenzi mai mari de 250 RON livrarea este gratuită!
Comandă telefonic:
0746 156 833 / 0332 102 582

20,50 lei (inclusiv TVA)

Informații

Forma de prezentare:
Spray nazal 1,18 mg/ ml; ct. 1 fl. 10 ml + pompa dozatoare + aplicator nazal

Indicatii:
Inflamatii ale mucoasei nazale (congestie nazala) asociate cu raceala comuna si rinita alergica. Facilitarea drenajului secretiilor in sinuzite si otite medii (ocluzia trompei lui eustachio).

Doze si recomandari:
Adulti: 1 puf (0,0826 mg clorhidrat de tramazolin) de maxim 4 ori pe zi, in fiecare nara. Copii (6-12 ani): 1 puf de maxim 2 ori pe zi, in fiecare nara.

Contraindicatii
Copii sub 6 ani. Rinita uscata. Hipersensibilitate.

Atentionari:
Produsul poate produce ameteli (atentie in cazul soferilor sau activitatilor de precizie). Utilizarea prelungita poate duce la inflamatie cronica prin tahifilaxie si la atrofia mucoasei nazale. Asocierea cu IMAO sau antidepresive triciclice poate determina hipertensiune arteriala. Atentie la pacientii cu glaucom cu unghi inchis. Se va evita contactul cu ochii. Precautie in sarcina si alaptare.

Reactii adverse:
Edem al mucoasei (hiperemie reactiva), senzatie de arsura nazala la pacientii sensibili. Rar cazuri severe de greata, varsaturi, ameteli, cefalee, secretii nazale, tulburari ale gustului. Este posibil sa apara efecte cardiovasculare (palpitatii, modificari ale frecventei cardiace sau hipertensiune arteriala).

30 alte produse în aceeași categorie: