OTC
Antinevralgic Sinus 12 comprimate...

Antinevralgic Sinus 12 comprimate filmate Zentiva

8594739222717
In stoc
18,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Amelioreaza durerile de la nivelul sinusurilor, desfunda nasul si reduce febra.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Prospect: Link ANM

Antinevralgic Sinus ameliorează eficient multe dintre simptomele răcelii şi gripei. Aceste simptome includ febra, durerea de cap, frisoanele, congestia sau obstrucţia nazală, durerile de la nivelul sinusurilor şi durerile în gât, durerile musculare şi durerile articulare.

Acest medicament conţine o combinaţie de trei substanţe active.

Paracetamolul reduce febra şi ameliorează durerea, fenilefrina ameliorează congestia sau obstrucţia nazală şi cafeina grăbeşte instalarea efectului paracetamolului de ameliorare a durerii şi ajută la reducerea oboselii şi somnolenţei. Acest medicament este indicat la adulţi şi adolescenţi cu vârsta peste 12 ani.

Indicatii:

Antinevralgic Sinus este indicat pentru tratamentul durerii şi febrei asociate cu nas înfundat. Dacă nu aveţi nasul înfundat, ci doar durere şi febră, este preferabilă administrarea de medicamente cu o singură substanţă activă (cele care conţin doar paracetamol pentru durere şi febră sau o substanţă cu efect decongestionant pentru nasul înfundat).

Nu utilizaţi alte medicamente care conţin paracetamol, medicamente cu efect decongestionant sau medicamente pentru răceală şi gripă în acelaşi timp cu Antinevralgic Sinus fără să vă adresaţi unui medic pentru recomandări.

Utilizarea unor doze mai mari decât cele recomandate poate avea risc de afectare severă a ficatului.

Medicamentul nu este indicat la copii cu vârsta sub 12 ani!

Nu utilizaţi Antinevralgic Sinus dacă luaţi:

  • orice alt medicament care conţine paracetamol.
  • medicamente pentru răceală şi gripă.
  • medicamente pentru tratamentul congestiei nazale (nas înfundat).
  • medicamente antidepresive în prezent sau aţi luat în ultimele două săptămâni, cum sunt medicamente din grupul inhibitorilor de monoaminooxidază, de exemplu moclobemidă sau antidepresive triciclice,de exemplu amitriptilină, nortriptilină, dosulepină, imipramină, clomipramină
  • medicamente simpatomimetice.

Antinevralgic Sinus împreună cu alimente, băuturi şi alcool:

Nu consumaţi băuturi alcoolice pe durata tratamentului. Administrarea concomitentă de alcool poate duce la afectarea ficatului. Dacă utilizaţi Antinevralgic Sinus, reduceţi consumul de medicamente, alimente şi băuturi care conţin cafeină. Consumul excesiv de cafeină poate produce agitaţie, incapacitate de a adormi şi accelerare a ritmului bătăilor inimii.

Sarcina şi alăptarea

Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament. Nu este recomandată administrarea medicamentului Antinevralgic Sinus la femeile gravide şi la cele carealăptează.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor

La persoanele susceptibile, medicamentul poate produce ameţeli; prin urmare, poate afecta în mod negativ activităţile care necesită atenţie. Nu conduceţi vehicule şi nufolosiţi utilaje dacă vi se întâmplă acest lucru.

Dozele individuale şi dozele zilnice maxime de Antinevralgic Sinus:

Adolescenţi cu vârsta peste 12 ani (33-43 kg): 1 comprimat la 6 ore; maxim 4 comprimate pe zi.

Adolescenţi şi adulţi (43-65 kg): 1 comprimat la 4 ore, maxim 6 comprimate pe zi.

Adulti (>65 kg): 1-2 comprimate la 4 ore, maxim 8 comprimate pe zi.

Nu depăşiţi dozele recomandate.

Reacţii adverse posibile:

Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele.

Întrerupeţi utilizarea acestui medicament şi adresaţi-vă imediat medicului, în vederea asistenţei medicale de urgenţă, dacă apar următoarele reacţii adverse foarte rare:

-Reacţii alergice grave, care determină dificultăţi la respiraţie, ameţeală şi urticarie şi pot duce la şoc.

-Reacţii alergice grave, care provoacă umflare a feţei (ochii şi gura) sau a gâtului, crampe abdominale (angioedem).

-Reacţii grave pe piele, care pot include ulceraţii la nivelul gurii, gâtului, nasului, o

rganelor genitale şi conjunctivită (ochi roşii şi umflaţi). Aceste erupţii grave pe piele sunt frecvent precedate de febră, dureri de cap, dureri la nivelul corpului (simptome asemănătoare gripei). Erupţia poate să progreseze către formare extinsă de veziculeşi descuamare a pielii (necroliză epidermică toxică (NET), sindrom

Stevens-Johnson (SSJ), pustuloză exantematică generalizată acută (PEGA), erupţie pe piele legată de administrarea medicamentului).

 

Reacţiile adverse care pot apărea sunt prezentate mai jos pe grupe, în funcţie de frecvenţă:

Frecvente (pot afecta până la 1 din 10 persoane):

  • Dureri de cap, ameţeli, insomnie, nervozitate, anxietate, iritabilitate, agitaţie şi excitabilitate.

Rare (pot afecta până la 1 din 1000 de persoane):

  • Greaţă.

Foarte rare (pot afecta până la 1 din 10000 de persoane):

  • Modificări la nivelul sângelui (modificări ale hemoleucogramei,de exemplu număr scăzut de globule albe sau trombocite. Modificările la nivelul sângelui pot fi observate ca puncte violacee pe piele, rotunde, nedureroase, uneori grupate în pete mai mari, sângerări ale gingiilor, sângerări din nas sau vânătăi la traumatisme minore, sensibilitate crescută la infecţii, oboseală, dureri de cap).
  • Reacţii de hipersensibilitate la nivelul pielii, inclusiv erupţii trecătoare pe piele, umflare bruscă a ţesutului de sub piele.
  • Dificultăţi la respiraţie sau respiraţie şuierătoare.
  • Afecţiuni ale ficatului sau ale rinichilor.
  • Bătăi neregulate şi foarte rapideale inimii, tensiune arterială mare.
  • Vărsături, diaree.

Cu frecvenţă necunoscută (frecvenţa nu poate fi estimată din datele disponibile)

  • Dureri şi înţepături la nivelul ochilor, vedere înceţoşată, sensibilitate anormală sau intoleranţă la lumină, glaucom acut cu unghi închis (debut brusc cu vedere înceţoşată, dureri severe la nivelul ochiului sau feţei, halouri în jurul obiectelor).
  • Modificări ale ritmului bătăilor inimii (ritm accelerat sau neregulat al bătăilor inimii).
  • Inflamaţie a ficatului (pot să apară dureri de stomac, scădere a poftei de mâncare, greaţă sau vărsături), care poate evolua către insuficienţă hepatică acută.
Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte