Dicarbocalm 20 plicuri

Dicarbocalm 20 plicuri

2924-595
In stoc
47,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Antiacid sub forma de suspensie orala, cu aroma de coacaze negre.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Neutralizează aciditatea gastrică ameliorând simptomele determinate de hiperaciditate. 
Este indicat pentru ameliorarea senzaţiei de arsură sau durere care apare în afecţiunile tractului digestiv (esofag, stomac, duoden), care evoluează cu hiperaciditate. 

Dacă după 7 zile nu vă simţiţi mai bine sau vă simţiţi mai rău, trebuie să vă adresaţi unui medic.

Mod de administrare:
Doza recomandată este de 1-2 plicuri cu suspensie orală, la 1 oră după fiecare masă principală şi în caz de senzaţie de arsură sau durere. 
La pacienţii cu insuficienţă renală sau hepatică uşoară până la moderată şi, de asemenea, la pacienţii vârstnici doza zilnică trebuie redusă la jumătate.

Dacă simptomele nu se ameliorează sau se agravează după 7 zile de tratament continuu, trebuie să vă prezentaţi la medic. 
Compozitie: hidroxidul de aluminiu şi hidroxidul de magneziu.

Fiecare plic cu 4,3 ml suspensie orală conţine hidroxid de aluminiu 351,9 mg sub formă de oxid de aluminiu hidratat 460 mg/gel uscat de hidroxid de aluminiu, pulbere corespunzător la 230,00 mg oxid de aluminiu, echivalent la oxid de aluminiu 230 mg, şi hidroxid de magneziu 400 mg. 
Celelalte componente sunt: soluţie zahăr 64%, sorbitol lichid (necristalizabil), gumă xanthan, gumă guar, aromă de coacăze negre, clorură de sodiu, soluţie peroxid de hidrogen 30%. 

Contraindicaţii:
Nu utilizați dacă sunteţi alergic la hidroxid de aluminiu, hidroxid de magneziu sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Sarcina: datorită absorbţiei în sânge a hidroxidului de aluminiu şi hidroxidului de magneziu, nu trebuie utilizat în timpul sarcinii.

Se recomandă evitarea administrării de lungă durată şi la doze mari. 
Sărurile de aluminiu pot determina apariţia unei constipaţii .

Sărurile de magneziu pot determina diaree.

La doze mari sau în cazul unui tratament prelungit există un risc de hipermagneziemie (nivel crescut de magneziu în sânge). 

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte