NeoBianacid x 45 comprimate

NeoBianacid, 14comprimate, Aboca

8032472013259
In stoc
29,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Comprimate masticabile adjuvante in arsuri si protejarea mucoasei gastrice

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Este un produs pe bază de complexe moleculare vegetale şi minerale, care are o acţiune protectoare şi apoi calmantă asupra mucoasei gastroesofagiene, util în combaterea rapidă a arsurilor, durerii, senzaţiei de aciditate sau a simptomelor tipice iritării şi inflamării mucoasei.

INDICAŢII
Tratamentul problemelor legate de aciditate, cum ar fi arsurile, durerea, refluxul gastroesofagian şi gastrita, dispepsie (digestie dificila - arsuri, senzaţie de plenitudine şi meteorism).
NeoBianacid Aciditate şi Reflux poate fi util pentru prevenţie, în situaţiile care pot produce iritaţia mucoasei (administrarea de medicamente antiinflamatoare /analgezice nesteroidiene, perioade de stres fizic - psihic, schimbări de anotimp, alimentaţie şi stil nesănătos de viaţă).
Produsul poate fi administrat şi în timpul sarcinii, al alăptării şi copiilor peste 6 ani.
Contine ingrediente din agricultură ecologică, fără gluten şi cu gust plăcut.

ASOCIEREA CU MEDICAMENTE
Datorită mecanismului său de acţiune, poate fi utilizat atât în asociere cu inhibitoare de pompă protonică şi cu antagoniştii receptorilor H2, cât şi în perioadele de suspendare a tratamentului, conform indicaţiilor medicului.

MOD DE UTILIZARE
Se administrează un comprimat, la nevoie, lăsându-l să se topească încet în gură.

În caz de reflux gastroesofagian, se recomandă administrarea unui comprimat după mesele principale şi a unuia seara, înainte de culcare. În cazul arsurilor şi senzaţiei de plenitudine, asociate cu digestia dificilă (dispepsie), se recomandă administrarea unui comprimat după masă. În toate cazurile, dacă este necesar, administrarea poate fi repetată de mai multe ori pe zi, chiar şi la intervale scurte.
La copiii, începând cu vârsta de 6 ani, are acelasi mod de administrare.
Produsul poate fi utilizat şi pentru perioade îndelungate.

COMPOZIŢIE
• Poliprotect: Complex molecular sinergic din polizaharide* şi minerale naturale Limestone şi Nahcolite

• Fracţie flavonoidică

• zahăr din trestie*, gumă arabică, aromă naturală de Mentă.

 

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte