Lenodiar Adult, 20 capsule

Lenodiar Adult, 20 capsule

8032472013679
In stoc
46,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Combate diareea și reechilibrează intestinul

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Lenodiar Adult este indicat în tratamentul diareei acute și în cazul recidivei diareei cronice. Produsul reduce evacuările diareice respectând funcția intestinului.
Diareea este un fenomen asociat unei stări de iritație și de inflamare a mucoasei intestinale produsă de diferite cauze. Este caracterizată de o creștere a secreției și/sau de o absorbție redusă a lichidelor, asociate unei creșteri a motilității intestinale.
În afară de disconfort și de durere, diareea prezintă riscul de deshidratare, pierderea de vitamine și minerale și un dezechilibru al florei bacteriene intestinale.

INDICAȚII
Lenodiar Adult este indicat în tratamentul diareei acute având diferite cauze (infecții virale, sindroame gripale caracterizate prin diaree, diaree iatrogenă produsă de administrarea de medicamente, stări de stres, obiceiuri alimentare incorecte și un stil de viață neadecvat, diareea călătorului, schimbări hormonale precum cele din timpul menstruației) și pentru tratamentul recidivei diareei cronice (precum IBS - sindromul de intestin iritabil, diaree funcțională, boli intestinale inflamatorii, etc.) în asociere cu tratamentul medicamentos specific. Produsul este indicat pentru adulți și tineri începând cu vârsta de 12 ani.

CUM ACȚIONEAZĂ
Lenodiar Adult acționează datorită Actitan-P, un complex molecular vegetal, rezultat al cercetării Aboca, ce reduce evacuările diareice și normalizează consistența materiilor fecale, favorizând o echilibrare rapidă a funcțiilor intestinale.
Actitan-P combate inflamarea mucoasei intestinale, prezentă în caz de diaree, prin două mecanisme de acțiune:

  • acțiune protectoare, obținută prin formarea unei pelicule cu efect de barieră care limitează contactul cu microorganismele și agenții iritanți;
  • acțiune antioxidantă, care combate iritația mucoasei.

Datorită sinergiei acţiunilor sale, Lenodiar Adult favorizează recuperarea rapidă a funcțiilor intestinale și echilibrarea florei bacteriene (microbiotă).
Datorită mecanismului său de acțiune, produsul acționează respectând fiziologia intestinului, fără a provoca constipație.

MOD DE UTILIZARE
Se recomandă administrarea a 2 capsule de 2-3 ori pe zi în funcție de gravitatea afecțiunii.
Dacă simptomul persistă timp de peste 7 zile, consultați medicul.

AVERTIZĂRI
A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate sau alergie individuală la una sau mai multe componente ale produsului.
În cazul în care simptomele nu se îmbunătățesc, vă recomandăm să consultați medicul.
A se păstra la temperatura camerei șiferit de surse de lumină șicăldură. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Data de expirare se referă la produsul păstrat în ambalajul original și în condiții corespunzătoare.
 

COMPOZIȚIE
Substanțe funcționale: Actitan-P, complex molecular vegetal din taninuri (din Turiță Mare, Sclipeț) și polifenoli (din Măslin și Turmeric).
Titrat în taninuri totale ≥ 7,8%.
Conține de asemenea: celuloză microcristalină.
Capsulă din polizaharide de origine vegetală.

Dispozitiv Medical - Cutie cu 20 capsule a câte 500mg fiecare

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte