OTC
Cynarix x 60 drajeuri Montavit

Cynarix x 60 drajeuri Montavit

9001505002651
In stoc
28,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Pentru a favoriza secreția biliară și a îmbunătăți digestia

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Indicații: 
Cynara scolymus este utilizată în mod tradiţional pentru a favoriza secreţia biliară şi a îmbunătăţi
digestia. 

Compoziție:
Un drajeu conţine extract de cynara uscat.
Nucleu: celuloză, lactoză monohidrat, copovidonă VA 64, crospovidonă CL, dioxid de siliciu coloidal anhidru, talc, stearat de magneziu; strat de drajefiere: zahăr, talc, dioxid de titan, gumă arabică, himeteloză, carbonat de calciu, povidonă k 30, glicerol 85%, dioxid de siliciu coloidal anhidru, sicovit green lake (E 104 - E 132), sicovit chinoline yellow lake (E 104), eudragit E 12,5, ceară Montanglicol 

Mod de administrare:  
Doze şi mod de administrare
La adulţi şi la copiii în vârstă de peste 12 ani, doza recomandată este de 1-2 drajeuri, de trei ori pe zi, administrate oral, cu puţină apă, în timpul mesei.
Durata administrării, în cazul unui tratament prelungit, va fi stabilită de către medic. 

Contraindicaţii
-Hipersensibilitate la extractul de cynara, la Cynara scolymus, la plante din familia compozite sau la oricare dintre excipienţi. 

Precauţii:
La pacienţii cu litiază biliară pot apare colici biliare consecutiv administrării Cynarix. Nu se recomandă administrarea medicamentului la pacienţii cu hiperkinezie biliară
Deoarece medicamentul conţine zahăr şi lactoză, administrarea nu este recomandată la pacienţii cu intoleranţă ereditară la galactoză, deficit de lactază Lapp, sucrază – isomaltază, sau malabsorbţie de glucoză-galactoză-fructoză. 

Sarcina, alăptarea şi fertilitatea:
Nu au fost observate efecte teratogene sau apariţia altor leziuni în timpul sarcinii şi al alăptării. În lipsa datelor suficiente, medicul va evalua raportul beneficiu matern/risc potenţial fetal. 

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
Nu sunt cunoscute efecte ale Cynarix, asupra capacităţii de a conduce vehicule şi de a folosi utilaje. 

Prezentare:
60 drajeuri

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte