Loroblis 16 Comprimate Orodispersabile

Loroblis 16 Comprimate Orodispersabile

5949079900017
In stoc
75,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Contribuie la menținerea și dezvoltarea unei flore microbiene cu rol protectiv la nivelul cavității orale și faringelui.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
5,00/5 - 1 review

View ratings
0 1 2 3 4 1
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Streptococcus salivarius K12 produce 2 bacteriocine: peptidele antimicrobiene Salivaricin A2 si Salivaricin B care au potentialul de a inhiba dezvoltarea tulpinilor bacteriene patogene, responsabile pentru faringite si amigdalite bacteriene, otite medii acute si halitoza (de exemplu, Streptococcus pyogenes, Streptococcus pneumoniae, Haemophilus influenzae, Moraxella catarrhalis).

Streptococcus salivarius K12 are activitate antivirala, anti-inflamatorie si proprietati antimicotice.

Studiile au aratat ca Loroblis contribuie la mentinerea si dezvoltarea unei flore microbiene cu rol protectiv la nivelul cavitatii orale si faringelui, cu potential in:

-Profilaxia infectiilor tractului respirator superior (faringite, amigdalite, otite medii);

-Terapia infectiilor usoare si medii ale tractului respirator superior;

-Terapia afectiunilor inflamatorii orale (stomatite, gingivite, candidoza, halitoza);

-Terapia de sustinere dupa tratamentul antibiotic al infectiilor tractului respirator superior.

Mod de administrare:

Loroblis se recomanda adultilor si copiilor mai mari de 3 ani: 1 comprimat orodispersabil/ zi, dizolvat lent in cavitatea orala, seara dupa igiena orala, in functie de recomandarea medicului dumneavoastra, pana la 1 comprimat orodispersabil/zi, timp de 90 de zile pentru profilaxia infectiilor recurente ale tractului respirator superior (faringite, amigdalite, otite medii recurente).

Este inutila administrarea Loroblis concomitent cu antibioticul, datorita sensibilitatii puternice la antibiotice a tulpinii Streptococcus salivarius K12.

 

 

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (1)

Bazat pe 1 review - 0 1 2 3 4 5,00/5
0 1 2 3 4
(5/5
Rating Total: 0 1 2 3 4

Foarte eficient, tratament 3luni.


Produs adaugat la lista de dorinte