• La reducere!
  • -30%
Cymbio 20 Capsule Sanience

Cymbio 20 Capsule Sanience

5949056500018
In stoc
23,10 lei 33,00 lei -30%
cu TVA Livrat in 1-4 zile.
Timp ramas

Data expirare: 30.07.2024

Combinație unică de tulpini probiotice

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

CYMBIO Capsule, combinație unică de tulpini probiotice obținute din culturi naturale și prebiotice vegetale (inulină), contribuie la reducerea tulburărilor digestive și a disconfortului abdominal. CYMBIO Capsule prezintă și alte beneficii asupra organismului, facilitând acțiunea optimă a enzimelor digestive și susținând funcționarea normală a sistemului imunitar.

Indicații: Pentru reducerea și evitarea tulburaților de tranzit ( diaree, constipație). Pentru eliberarea microflorei , în timpul și după administrarea antibioticelor.

Caracteristici și acțiune: Intervine în reducerea și evitarea tulburărilor de tranzit, provocate de modificarea microflorei; Formula special dezvoltată pentru echilibrarea eficientă a microflorei afectată de antibiotice; Combinație unică de bacterii lactice “prietenoase” pentru funcționarea optimă a sistemului digestiv , ajutând la sinteza vitaminelor B și K.

Recomandat în: Tulburări ale tranzitului (diaree, constipație)cauzate de stres, alimentație nesănătoasă; Administrare de antibiotice, pentru protecția florei normale pe durata tratamentului  și după acesta. Evită și reduce apariția unor manifestări precum diareea și candidoza asociate utilizării antibioticelor. Tulburări digestive (balonare, disconfort abdominal, meteorism). Imunitate scăzută.

Adminstrare: Adulți: 1 capsulă, de 3 ori pe zi. Copii 3 și 12 ani: 1 capsule, de 2-3 ori pe zi. Conținutul capsulei se dizolvă în apă sau lapte. Nu se recomandă administrare capsulei cu lichide calde sau alcool.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte