Tasectan Duo x 12cpr

Tasectan Duo x 12cpr

9001505006154
In stoc
60,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Prevenirea si tratamentul afectiunilor digestive

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Actiune:

Tasectan Duo este utilizat pentru restabilirea starii optime a tractului gastro-intestinal, precum si pentru prevenirea si atenuarea disbacteriozelor de natura si origine diferite.

Indicatie:

Este indicat pentru prevenirea si tratamentul afectiunilor digestive, cum ar fi diareea si alte simptome associate precum balonarea si tensiunea abdominal ca rezultat printer altele, al gastroenteritei infectioase, al tratamentului cu antibiotic si al chimioterapiei ,efectul aparand in primele 12 ore.

Dispozituivul medical contribuie la restabilirea starii optime a tractului gastro-intestinal, capabila sa favorizeze dezvoltarea florei intestinale endogene, contribuind astfel la imbunatatirea apararii natural a organismului.

Compozitie:

500g mg gelatin tanat(origine porcina), bacteria lactice tindalizate,fosfat de calciu, siliciu amorf precipitat, stearat de magneziu,(origine vegetala) croscarmeloza sodica, polivinilpirolidona, hidroxipropilmetilceluloza , dioxid de titan, celuloza microcristalina, acid stearic,indigo carmin E132, si indigo carmin lac de aluminiu, glicerina vegetala.

Surse:Lactobacillus acidophilu, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium bifidum, Streptococcus thermophilus.

Mod de administrare:

Adulti si copii mai mari de 14 ani: 1-2 comprimate la fiecare 4-6 ore pana la disparitia simptomelor.

 

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte