OTC
Antinevralgic Forte 20 comprimate

Antinevralgic Forte 20 comprimate

5944705004473
In stoc
20,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Antinevralgic Forte este un analgezic, reduce febra şi este un medicament cu efect antiinflamator (antiinflamator nesteroidian/analgezic)

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Compozitie si Prezentare

Antinevralgic Forte este un analgezic, reduce febra şi este un medicament cu efect antiinflamator(antiinflamator ne
steroidian/analgezic).

Antinevralgic Forte conţine trei substanţe active: paracetamol 250 mg, acid acetilsalicilic 250 mg şi cafeină 20 mg. Paracetamolul ameliorează durerea şi febra. Acidul acetilsalicilic ameliorează durerea, reduce febra si are efecte antiinflamatorii. Cafeina contracarează simptomele de oboseală, promovează motivaţia şi performanţa mentală. Scurtează timpul până la începutul acţiunii acidului acetilsalicilic şi paracetamolului şi, de asemenea, potenţează efectele lor.
Antinevralgic Forte este destinat utilizării la adulţi şi adolescenţi cu vârsta de 12 ani şi mai mult, pentru a trata:-cefaleea din episoadele de migrenă cu sau fără aură (simptome ce preced atacul migrenos şi durează de la câteva minute până la o oră) -cefaleea de tip tensional.
Mod de administrare:
Cu excepţia cazului în care v-a fost altfel prescris de către medicul dumneavoastră, doza recomandată pentru adulţi şi adolescenţi cu vârsta de 12 ani şi peste este de 1-2 comprimate luate la intervale de celpuţin 4 ore, până la de trei ori pe zi, dacă este necesar.
- Doza maximă zilnică nu trebuie să depăşească 6 comprimate în orice perioadă de 24 ore.
- Comprimatele trebuie să fie dizolvate într-o cantitate mică de lichid sau înghiţite întregi (fără a le mesteca) cu o cantitate suficientă de lichid.
- Nu luaţi acest medicament pentru mai mult de 3-4 zile cu excepţia cazului încare v-a fost recomandat de către medicul dumneavoastră, medicul dentist sau farmacist.

Modalitatea de pastrare:
- Nu lăsaţi acest medicament la vederea şi îndemâna copiilor.
- Nu utilizaţi acest medicament după data de expirare înscrisă pe cutie.
- Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective.
- A se păstra la temperaturi sub 30°C, în ambalajul original pentru a fi protejat de umiditate.
- Nu aruncaţi niciun medicament pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Întrebaţi farmacistul cum să aruncaţi medicamentele pe care nu le mai folosiţi. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului.

Cutie cu 2 blistere a cate 10 comprimate.

 

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte