OTC
Solpadeine x 12 comprimate

Solpadeine x 12 comprimate

6421783090530
In stoc
25,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.
Un comprimat conţine paracetamol 500 mg, fosfat de codeină hemihidrat 8 mg, cafeină anhidră 30 mg şi excipienţi: amidon de porumb, amidon pregelatinizat, sorbat de potasiu, povidonă, talc purificat, stearat de magneziu, celuloză microcristalină, acid stearic şi Imaje Red Ink FT 128 (etanol 95%, apă demineralizată, hidroxipropilmetilceluloză, carmoisine (E122).

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Prospect: Link ANM
Compoziţie:
Un comprimat conţine paracetamol 500 mg, fosfat de codeină hemihidrat 8 mg, cafeină anhidră 30 mg şi excipienţi: amidon de porumb, amidon pregelatinizat, sorbat de potasiu, povidonă, talc purificat, stearat de magneziu, celuloză microcristalină, acid stearic şi Imaje Red Ink FT 128 (etanol 95%, apă demineralizată, hidroxipropilmetilceluloză, carmoisine (E122).
Indicaţii terapeutice:
Solpadeine comprimate este recomandat pentru calmarea durerilor uşoare - moderate din reumatism, sciatică şi lumbago, pentru ameliorarea rapidă a cefaleei (inclusiv din sinuzite), migrenelor, durerilor menstruale, durerilor determinate de luxaţii, durerilor dentare, nevralgiilor, durerilor în gât, a febrei şi simptomelor din răceală şi gripă.
Solpadeine comprimate conţine trei substanţe active: paracetamol - cu acţiune analgezică (calmează durerea) şi antipiretică (reduce febra), fosfat de codeină - ca analgezic şi cafeină - pentru calmarea rapidă a durerilor de intensitate moderată şi moderat-severă.
Contraindicaţii:
Nu trebuie să utilizaţi Solpadeine comprimate dacă:
- utilizaţi şi alte produse care conţin paracetamol
- sunteţi alergic la paracetamol, codeină, cafeină sau la oricare dintre excipienţi
- suferiţi de astm bronşic sau de afecţiuni însoţite de deprimare respiratorie sau presiune intracraniană crescută, aveţi un traumatism cranio-cerebral sau după intervenţii chirurgicale la nivelul căilor biliare
- aveţi diagnosticul de insuficienţă hepatocelulară
- nu trebuie utilizat la copiii sub 12 ani
Înainte de a utiliza Solpadeine comprimate, cereţi sfatul medicului:
- dacă suferiţi de afecţiuni severe renale sau hepatice, inclusiv afectare hepatică alcoolică
- dacă sunteţi însărcinată sau alăptaţi
- dacă sunteţi în tratament pentru depresie (de exemplu, cu inhibitori de monoaminoxidază) sau aveţi probleme respiratorii
- dacă utilizaţi medicamente recomandate de medic pentru greaţă, vărsături, hipercolesterolemie (metoclopramid, domperidonă sau colestiramină)
- dacă utilizaţi anticoagulante (warfarină, alte cumarinice) - medicamente pentru prevenirea cheagurilor - şi aveţi nevoie de un analgezic ca tratament cronic. Paracetamolul creşte concentraţia acestora şi creşte riscul de sângerare. Puteţi utiliza însă doze ocazionale de paracetamol.
Sarcina şi alăptarea:
Cereţi sfatul medicului înainte de a utiliza orice medicament în timpul sarcinii şi alăptării.
Capacitatea de a conduce vehicule şi de a folosi utilaje:
Deşi nu este probabil să determine afectarea capacităţii de a conduce vehicule şi de a folosi utilaje, la anumite persoane este posibil să apară somnolenţă în timpul tratamentului.
Mod de administrare
Adulţi şi adolescenţi peste 12 ani:
1 -2 comprimate Solpadeine comprimate de 3-4 ori pe zi, dacă este necesar. Nu se administrează mai des de 4 ore interval şi nu se depăşesc 4 administrări (8 comprimate) în 24 de ore.
Copii sub 12 ani:
Produsul nu este recomandat.
Dacă simptomele persistă mai mult de 3 zile, vă rugăm să vă adresaţi medicului.
Nu depăşiţi dozele recomandate.
Reacţii adverse
Reacţiile adverse ale paracetamolului sunt rare. Pot apărea reacţii alergice (erupţii cutanate). Codeina poate produce constipaţie, greaţă, ameţeli sau somnolenţă, dar aceste reacţii adverse apar foarte rar în cazul utilizării produsului în dozele recomandate. Consumul excesiv de cafea sau ceai în timpul tratamentului cu Solpadeine comprimate poate produce iritabilitate şi excitabilitate nervoasă. Adresaţi-vă medicului în cazul apariţiei oricăror reacţii adverse.
Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte