Eubiotic Baby, 10 stick-uri, Labormed

Eubiotic Baby, 10 stick-uri, Labormed

5944717001248
In stoc
38,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

recomandat copiilor incepand cu varsta de 1 an

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Microflora intestinală este alcatuita din peste 500 de specii diferite de bacterii, indispensabile pentru funcționarea tractului digestiv și a funcției imunitare, având un rol important pentru menținerea sănătații întregului organism, la baza efectelor sale benefice fiind relația simbiotică dintre microflora intestinală/microbiom și organismul gazdă. 

Caracteristici:

  • La naștere, tractul gastrointestinal și sistemul imun sunt imature, colonizarea cu bacterii realizându-se după acest moment;
  • Procesul de colonizare se stabilizează în jurul vârstei de 3 ani;
  • În anumite condiții cum ar fi tratamentele cu antibiotice, infecțiile intestinale bacteriene sau virale, schimbarea dietei sau a dietelor nepotrivite, pot apărea dezechilibre în flora intestinală care se manifestă prin tulburări gastro-intestinale precum diaree, colici, constipatie sau scaderea imunității organismului, ce poate avea ca efect printre altele, apariția alergiilor și a erupțiilor cutanate.

Ce este și cum se utilizează EUBIOTIC® Baby

  • EUBIOTIC® Baby conține o combinaţie de culturi lactice standardizate vii (Bifidobacterium BB-12®, Lactobacillus L.casei 431®, Streptococcus thermophilus TH-4®) 1 x I09 UFC (unităţi formatoare de colonii), ce suplimentează flora intestinală naturală.
  • EUBIOTIC BABY este recomandat în situațiile în care este necesară regenerarea florei intestinale, în cazul tulburărilor de tranzit intestinal și/sau al folosirii de antibiotice.

Mod de utilizare:
1 stick pe zi.
Produsul se poate administra fie ca atare, fie împreuna cu alimente sau lichide (fără ca acestea sa fie fierbinți pentru a nu afecta culturile lactice).
În cazul în care sunteţi sub tratament cu antibiotice se recomandă administrarea EUBIOTIC® Baby la 3 ore după acestea şi încă o săptămână după terminarea tratamentului cu antibiotic.
Recomandat copiilor peste 1 an.

Precautii/ Contraindicatii:
Cereţi avizul consultantului de specialitate înainte de a utiliza EUBIOTIC® Baby în următoarele situaţii: febră, scaune cu sânge/mucus, dureri abdominale intense sau diaree care persistă mai mult de 2 zile; boli cronice sau imunitate foarte scăzută; intoleranţă la glucide, deoarece produsul conţine zahar; 
Produsul este contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.
Nu se recomandă administrarea EUBIOTIC® Baby cu lichide sau alimente fierbinţi sau cu alcool.
A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici.
A se păstra la o temperatură care să nu depăşească 25°C.
A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
Acesta este un supliment alimentar şi nu înlocuieşte o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos.
A se consuma, de preferinţă, înainte de sfârşitul datei menţionate pe ambalaj.

Ingrediente
Fructo-oligozaharide, culturi lactice standardizate vii: Streptococcus thermophilus*, Lactobacillus paracasei subsp. paracasei*, Bifidobacterium animalis subsp. lactis* (*în bază de zahăr, maltodextrină, ascorbat de sodiu).

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte