Eubiotic Baby, 10 stick-uri, Labormed

Eubiotic Baby, 10 stick-uri, Labormed

5944717001248
In stoc
38,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

recomandat copiilor incepand cu varsta de 1 an

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Microflora intestinală este alcatuita din peste 500 de specii diferite de bacterii, indispensabile pentru funcționarea tractului digestiv și a funcției imunitare, având un rol important pentru menținerea sănătații întregului organism, la baza efectelor sale benefice fiind relația simbiotică dintre microflora intestinală/microbiom și organismul gazdă. 

Caracteristici:

  • La naștere, tractul gastrointestinal și sistemul imun sunt imature, colonizarea cu bacterii realizându-se după acest moment;
  • Procesul de colonizare se stabilizează în jurul vârstei de 3 ani;
  • În anumite condiții cum ar fi tratamentele cu antibiotice, infecțiile intestinale bacteriene sau virale, schimbarea dietei sau a dietelor nepotrivite, pot apărea dezechilibre în flora intestinală care se manifestă prin tulburări gastro-intestinale precum diaree, colici, constipatie sau scaderea imunității organismului, ce poate avea ca efect printre altele, apariția alergiilor și a erupțiilor cutanate.

Ce este și cum se utilizează EUBIOTIC® Baby

  • EUBIOTIC® Baby conține o combinaţie de culturi lactice standardizate vii (Bifidobacterium BB-12®, Lactobacillus L.casei 431®, Streptococcus thermophilus TH-4®) 1 x I09 UFC (unităţi formatoare de colonii), ce suplimentează flora intestinală naturală.
  • EUBIOTIC BABY este recomandat în situațiile în care este necesară regenerarea florei intestinale, în cazul tulburărilor de tranzit intestinal și/sau al folosirii de antibiotice.

Mod de utilizare:
1 stick pe zi.
Produsul se poate administra fie ca atare, fie împreuna cu alimente sau lichide (fără ca acestea sa fie fierbinți pentru a nu afecta culturile lactice).
În cazul în care sunteţi sub tratament cu antibiotice se recomandă administrarea EUBIOTIC® Baby la 3 ore după acestea şi încă o săptămână după terminarea tratamentului cu antibiotic.
Recomandat copiilor peste 1 an.

Precautii/ Contraindicatii:
Cereţi avizul consultantului de specialitate înainte de a utiliza EUBIOTIC® Baby în următoarele situaţii: febră, scaune cu sânge/mucus, dureri abdominale intense sau diaree care persistă mai mult de 2 zile; boli cronice sau imunitate foarte scăzută; intoleranţă la glucide, deoarece produsul conţine zahar; 
Produsul este contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.
Nu se recomandă administrarea EUBIOTIC® Baby cu lichide sau alimente fierbinţi sau cu alcool.
A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici.
A se păstra la o temperatură care să nu depăşească 25°C.
A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
Acesta este un supliment alimentar şi nu înlocuieşte o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos.
A se consuma, de preferinţă, înainte de sfârşitul datei menţionate pe ambalaj.

Ingrediente
Fructo-oligozaharide, culturi lactice standardizate vii: Streptococcus thermophilus*, Lactobacillus paracasei subsp. paracasei*, Bifidobacterium animalis subsp. lactis* (*în bază de zahăr, maltodextrină, ascorbat de sodiu).

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte