Excilor Forte tratament pentru micoza...

Excilor Forte tratament pentru micoza unghiei 30 ml

8711744055066
In stoc
96,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Reda sanatatea si frumusetea unghiilor cu infectie fungica persistenta.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Proprietati:

Conține substanțe acide care sunt capabile să penetreze unghia și să permită tratarea din interior spre exterior;

De obicei, durează câteva luni până când o unghie afectată arată din nou complet sănătoasă;

In medie, o unghie de la picior crește cu 1,5 mm într-o lună. Excilor® FORTE scade imediat pH-ul unghiei, creând un mediu ostil pentru dezvoltarea fungilor;

Cu toate acestea, unghia deteriorată are nevoie de timp pentru a crește.

Mod de utilizare:

Excilor® FORTE trebuie aplicat o dată pe zi, preferabil după duș. Înainte de aplicare, curățați unghia și îndepărtați orice strat vechi de lac de unghii. Agitați bine flaconul înainte de utilizare. În continuare, folosiți pensula pentru a acoperi întreaga suprafață a unghiei. Asigurați-vă că aplicați un strat suficient de Excilor® FORTE. Flaconul poate conține aglomerări formate din reziduuri de film uscat. Ștergeți eventualele aglomerări de film uscat de pe pensulă. Acest lucru este normal și este cauzat de uscarea datorită contactului cu aerul. Nu are nicio influență asupra performanței sau calității produsului. Lăsați unghia să se usuce. Acest lucru durează între 3 și 5 minute. Produsul este alb la aplicare, dar pe măsură ce se usucă devine transparent și veți remarca un strat elastic ce se va reduce cu timpul. Pentru efect optim este recomandat să așteptați până la 5 minute înainte de a vă pune șosete și/sau pantofi. După aplicare, este normal să simţiţi o senzaţie de furnicături sub unghie și acest lucru arată că produsul penetrează unghia.

Precautii:

Doar pentru uz extern. Nu utilizați dacă aveți o hipersensibilitate sau alergie cunoscută la oricare dintre ingrediente.

Aplicați numai pe unghie, evitați contactul cu pielea din jur.

Evitați contactul cu ochii și mucoasele.

Dacă produsul intră în contact cu ochii sau mucoasele, clătiți bine cu apă.

Nu sunt disponibile date clinice privind utilizarea produsului de către copii sau de către femeile însărcinate sau care alăptează.

Diabeticii cu probleme la nivelul picioarelor trebuie să își consulte medicul atunci când încep să utilizeze Excilor® FORTE.

Nu utilizați produsul după data de expirare.

Ingrediente:

Apă, poliuretan, ulei de mentă, acid acetic, sesquioleat de sorbitan, hexandiol, octandiol, alcool benzilic, galat de octil, alcool lanolinic etoxilat și acetilat, alcool fenetilic, butilcarbamat de iodopropinil, gumă xantan, acid dehidroacetic, etilhexilglicerină, biotină.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte