Ivatherm Multi-Performance Crema...

Ivatherm Multi-Performance Crema hidratanta pentru corp 200 ml

5943076000763
Stoc epuizat
61,00 lei
cu TVA

Textura emolienta si non-grasa restabileste imediat confortul si ajuta in lupta impotriva imbatranirii pielii


Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Crema hidratanta de corp, cu textura emolienta si non-grasa restabileste imediat confortul si ajuta in lupta impotriva imbatranirii pielii. Combinatia complexa de hidroxiceramide, acid hialuronic, acizi grasi determina efectul regenerator, filmogen, reparator si asigura aportul de vitamine. Produs fara parabeni

MOD DE UTILIZARE
Aplicati seara si dimineata pe pielea curata, insistand pe zonele foarte uscate ale corpului.

COMPOZITIE SI PROPRIETATI
Hidroxiceramidele si uleiul de Borago cresc coeziunea intre celulele de suprafata ale pielii (corneocite), contribuind astfel la regenerarea barierei lipidice cutanate si la regularizarea pierderii transepidermice de apa. Continutul important in hidroxiceramide al cremei hidratante pentru corp ajuta la o limitare a descuamarii accelerate a pielii.

Acidul hialuronic poseda o importanta capacitate de retinere a apei in profunzimea pielii. Acidul hialuronic asigura un control al transferului de proteine, enzime si hormoni.

Untul de Karité extras din nucile arborelui de Karité (Shea), bogat in fitosteroli si vitamine esentiale (A, E, C), are puternice proprietati antiinflamatorii, restructurante si hidratante.

Uleiul de migdale dulci actioneaza sinergic cu untul de Karité completand astfel calitatile restructurante, eutrofice si calmante ale cremei hidratante pentru corp.

Apa termala Herculane, datorita continutului bogat in saruri minerale si oligoelemente esentiale, calmeaza pielea sensibila, favorizeaza cicatrizarea, hidrateaza si decongestioneaza.

200ml

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

S-ar putea sa-ti placa

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte