Ivatherm Multi-Performance Crema...

Ivatherm Multi-Performance Crema hidratanta, piele sensibila si uscata 50ml

5943076000039
In stoc
82,50 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Asigura hidratarea si ingrijirea pielii sensibile prin mentinerea si protejarea echilibrului ei fiziologic si activarea procesului de regenerare

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Crema hidratanta Multiperformanta asigura hidratarea si ingrijirea pielii sensibile prin mentinerea si protejarea echilibrului ei fiziologic si activarea procesului de regenerare. Deshidratarea pielii se produce prin alterarea functiei de bariera cu perturbarea implicita a metabolismului lipidelor din piele (ceramide, acizi grasi esentiali).

MOD DE UTILIZARE

Aplicati dimineata si seara pe fata, conturul ochilor si gat. Constituie o excelenta baza de machiaj. Inchideti bine borcanul dupa utilizare.

COMPOZITIE SI PROPRIETATI

Hidroxiceramidele cresc coeziunea celulelor de la suprafata pielii (corneocite) determinand astfel regenerarea barierei lipidice cutanate.

Acidul hialuronic, supranumit "buretele molecular" are o remarcabila putere hidratanta .Totodata asigura controlul transferului de proteine,enzime si hormoni avand astfel un remarcabil rol protector al pielii.

Uleiul de Borago bogat in acizi grasi polinesaturati determina restaurarea barierei epidermice protectoare, limitand pierderile transepidermice de apa.

Untul de Karite extras din nucile arborelui de Karite(Shea), este renumit pentru importantele sale proprietati hidratante si antiinflamatorii. Bogat in fitosteroli si vitamine ( A, E, C) are rol eutrofic, calmant si hidratant.

Uleiul de migdale dulci actioneaza sinergic cu untul de Karitecompletand astfel calitatile restructurante, eutrofice si calmante ale cremei hidratante pentru corp.

Apa termala Herculane, datorita continutului echilibrat in saruri minerale si oligoelemente (Fe, Cu, Zn, Ca, Al, Mg) indispensabile pielii, potenteaza efectele calmante si antiiritante ale cremei hidratante multiperformante Ivatherm

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte