Gerovital H3 Derma+ Crema emolienta super hidratanta Mărește

Gerovital H3 Derma+ Crema emolienta super hidratanta 100ml

Crema este destinată îngrijirii pielii sensibile, uscate a copiilor și adulților și prevenirii sau atenuarii simptomelor dermatitelor atopice

More details

Produsele conțin TVA.
Pentru comenzi mai mari de 250 RON livrarea este gratuită!
Comandă telefonic:
0746 156 833 / 0332 102 582

34,00 lei (inclusiv TVA)

Informații

Crema este gândită să refacă bariera hidro lipidică și să compenseze deficitul de hidratare al pielii extrem de uscate. Crema este destinată îngrijirii pielii sensibile, uscate a copiilor și adulților și prevenirii sau atenuarii simptomelor dermatitelor atopice.

Hipoalergenic. Fără parabeni.
Actiune:

Neutrazenul este o peptidă biomimetică care previne și anulează inflamația neurogenică, reduce edemele, vasodilatația și producerea de cytokine pro inflamatoare. Previne și ajută la ameliorarea simptomatologiei diferitelor dermatite : mâncărimi, furnicături, usturime, congestii, înroșire, etc.

Cerurile și uleiurile naturale bogate în acizi grași, trigliceride, ceramide, conferă pielii uscate emoliență și hidratare, necesare refacerii startului cornos.

Ceramidylul Omega 3,6,9, protejează fibrele de colagen şi elastină și în asociere cu ureea completează rezervele de apă ale pielii, îmbunătățește elasticitatea şi senzaţia de confort.

Ceara de albine reconstituie pelicula protectoare a pielii,îmbunătățește retenția apei și impiedică deshidratarea în profunzime a pielii.
Mod de utilizare:
 
Zilnic, dimineaţa şi seara, pe zonele afectate.
100ml

30 alte produse în aceeași categorie: