Ialoclean spray pentru mucoasa...

Ialoclean spray pentru mucoasa oro-faringiana 30ml

8032595871118
In stoc
75,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Spray pe baza de acid hialuronic cu efect protector al mucoasei oro-faringiene.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

IALOCLEAN este o soluție sub formă de spray pe bază de acid hialuronic, care are un efect protector asupra mucoasei orofaringiene înroșite și infectate.  Acidul hialuronic aderă de fapt la suprafața mucoasei și prin reținerea apei, care este fiziologic prezentă, formează o peliculă protectoare, calmând mucoasa iritată. Acțiunea lubrefiantă și emolientă permite ameliorarea tuturor acelor simptome asociate cu inflamația, cum ar fi dificultatea la înghițit, senzația de corp străin în gât, mâncărime sau uscăciune. În final, efectul protector permite menținerea integrității mucoasei ferind-o de agenții externi și patogenii dăunători.  

 
IALOCLEAN spray pentru mucoasa orofaringiană este indicat ca tratament adjuvant al bolilor căilor respiratorii, inclusiv: orofaringită, atât în etapele acute, cât și cronice; răgușeală și tuse de natură iritantă, post-virală sau din cauza elementelor poluante ale mediului; sindromul gripal sau răceală; după o intervenție chirurgicală O.R.L.; manifestări extra-esofagiene din cauza refluxului gastric, în căile respiratorii superioare (disfagie, faringită cronică, tuse persistentă).

 Ingrediente

Acid hialuronic sare de sodiu, extract uscat de mușețel, benzoat de sodiu, glicerină, L-arginină, sorbat de potasiu, N-acetilcisteină, zaharinat de sodiu, aromă de mentă, acid citric, apă.

Mod de utilizare 
Înainte de utilizarea produsului pentru prima dată, apăsați pompa pulverizatorului de câteva ori, pentru a obține o alimentare regulată. Dacă sprayul nu se folosește pe o perioadă îndelungată, ar putea fi necesar să repetați această acțiune.
Alimentarea corectă a produsului se poate efectua numai dacă tubul sprayului este orizontal.
Se recomandă să utilizați personal dispozitivul.
Spălați-vă pe mâini înainte de a utiliza dispozitivul medical.
1.  Rotiți tubul sprayului în poziție orizontală.
2.  Introduceți capătul tubului sprayului în cavitatea bucală.
3.  Apăsați pompa pulverizatorului, exercitând o presiune continuă până se epuizează sprayul dozat. Sticla sprayului trebuie menținută în poziție dreaptă în timpul utilizării. Apăsați din nou pentru a obține o pulverizare ulterioară.
4.   Rotiți tubul sprayului în poziție verticală, după aplicare.


Adulți: trei sau patru pulverizări, până la 5 ori pe zi.
Copii: două sau trei pulverizări, până la 4 ori pe zi.
IALOCLEAN spray pentru mucoasa orofaringiană se poate utiliza în orice moment al zilei. Totuși se recomandă să nu se ingereze alimente sau lichide cel puțin 10 minute după fiecare utilizare. Durata utilizării depinde de evoluția simptomelor; dacă este necesar se poate folosi sprayul IALOCLEAN pentru mucoasa orofaringiană pe perioade îndelungate.


Nu utilizați în caz de hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului.
Sarcina și alăptarea
În asemenea situații, este recomandat să consultați medicul dvs.


EFECTE NEDORITE
Utilizarea tuturor produselor pentru uz topic, în special pe durată îndelungată, poate provoca sensibilizare. Dacă aceasta apare, opriţi tratamentul şi consultaţi un medic pentru a începe o terapie adecvată. Dacă apar alte efecte nedorite, informați-vă medicul sau farmacistul.

ATENȚIE
Consultați medicul dvs. pentru utilizarea la copii sub vârsta de 2 ani. Nu păstrați la îndemâna copiilor. Evitați contactul cu ochii. Eventuala prezență a unui miros sulfuros nu indică o alterare a preparatului, ci este specific pentru o componentă a formulei.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte