Ialoclean defense 14 plicuri cu...

Ialoclean defense 14 plicuri cu pulbere orodispensabila

8032595871187
Stoc epuizat
85,00 lei
cu TVA


Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

IALOCLEAN DEFENSE este un supliment alimentar care conține Lactobacillus plantarum, acid hialuronic si Vitamina B6. Lactobacillus plantarum ajută la menținerea echilibrului florei intestinale.  Vitamina B6 contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar

IALOCLEAN DEFENSE contribuie la restabilirea florei microbiene fiziologice și la principalele mecanisme de apărare ale mucoasei prin susținerea funcționării normale a structurilor cheie cu rol de barieră, cum ar fi: mucusul și țesutul epitelial. Formula are atât un efect local la nivelul nazofaringelui, cât și un efect sistemic, contribuind la susținerea sistemului imunitar înnăscut și stimularea răspunsului imunitar dobândit, în plus nu afectează celelalte tulpini care alcătuiesc microbiomul uman.

IALOCLEAN DEFENSE este prezent sub formă de pulbere orodispersabila, care trebuie dizolvată în gură. Este recomandat să administraţi un pliculeţ pe zi, de preferinţă seara înainte de culcare. Aromă de frișcă.

IALOCLEAN DEFENSE este recomandat ca tratament adjuvant în infectii ale căilor respiratorii superioare, precum: otită, rinită, sinuzită, amigdalită, laringită, faringită.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte