Iberogast picaturi orale, 50 ml, Bayer

Iberogast picaturi orale, 50 ml, Bayer

5948912003588
In stoc
66,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Indicații:  
Iberogast, soluție din plante pentru ameliorarea simptomelor digestive – combinație unica și naturala, cu acțiune multipla impotriva durerii de stomac, a senzației de plenitudine, meteorismului, crampelor gastro-intestinale, greața și arsuri la stomac.

Iberogast lichid conține o combinație unica de 9 plante medicinale pentru ameliorarea rapida a multiplelor simptome digestive. Ingredientele se combina pentru a oferi o eficiență maximă. Cu peste 60 de ani de experiența in ameliorarea simptomelor digestive. Iberogast imbina angelica, chimen, mușețel, Iberis Amara, rostopasca, roinița, menta, lemn dulce și armurar pentru a va ajuta să vă bucurați de viața fara sa va preocupe cele 6 simptome gastrointestinale principale, cum ar fi durerea abdominală, greața, presiunea abdominală, durerile de stomac, balonarea și crampele. Formula se absoarbe rapid și are cinci efecte principale: normalizează activitatea musculaturii stomacale, calmează durerile gastrice, reduce balonarea și flatulența, reduce inflamația și reglează motilitatea digestivă.

Compoziție:  
Substanțele active sunt: extract de Iberis amara – Iberis amara planta tota recens, extract de rădăcină de angelica – Angelicae radix, extract de frunză de roiniță – Melissae folium, extract de fruct de chimen – Carvi fructus, extract de iarbă de rostopască – Chelidonii herb, a extract de rădăcină de lemn dulce – Liquiritiae radix, extract de floare de mușețel – 4 Matricariae flos, extract de frunză de mentă – Menthae piperitae folium, extract de fruct de armurariu – Silybi mariani fructus.

Ingrediente active per 100 ml:
- extract de Iberis amara – Iberis amara planta tota recens (1 : 1,5 – 2,5); solvent de extracție: etanol 50 % (v/v) -15 ml.
- extract de rădăcină de angelica – Angelicae radix (1 : 2,5 – 3,5); solvent de extracție: etanol 30 % (v/v) – 10 ml.
- extract de frunză de roiniță – Melissae folium (1 : 2,5 – 3,5); solvent de extracție: etanol 30 % (v/v) – 10 ml.
- extract de fruct de chimen – Carvi fructus (1 : 2,5 – 3,5); solvent de extracție: etanol 30 % (v/v) – 10 ml.
- extract de iarbă de rostopască – Chelidonii herba (1 : 2,5 – 3,5; solvent de extracție: etanol 30 % (v/v) – 10 ml.
- extract de rădăcină de lemn dulce – Liquiritiae radix (1 : 2,5 – 3,.5); solvent de extracție: etanol 30 % (v/v) – 10 ml.
- extract de floare de mușețel – Matricariae flos (1 : 2 - 4); solvent de extracție: etanol 30 % (v/v) – 20 ml.
- extract de frunză de mentă – Menthae piperitae folium (1 : 2,5 – 3,5); solvent de extracție: etanol 30 % (v/v) – 5 ml.
- extract de fruct de armurariu – Silybi mariani fructus (1 : 2,5 – 3,5); solvent de extracție: etanol 30 % (v/v) – 10 ml.

Mod de administrare:
Utilizați întotdeauna acest medicament exact așa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteți sigur. 
Dacă nu este prescris altfel, Iberogast ar trebui să fie luat de 3 ori pe zi, înainte sau în timpul meselor cu puţină apă, după cum urmează: 
Adulți și adolescenți cu vârsta peste 13 ani 20 picături.
Copii între 6 și 12 ani 15 picături.
Copii între 3 și 5 ani 10 picături.
În cazul în care simptomele se agravează sau nu se îmbunătățesc după 7 zile, consultați medicul. 
Nu există practic nicio restricție în ceea ce privește durata de utilizare. Durata de utilizare depinde de natura, gravitatea și evoluția bolii. 
Agitaţi bine flaconul înainte de utilizare.

Contraindicații:  
Nu utilizați Iberogast:
- dacă sunteți alergic la substanţele active sau orice alte ingrediente ale acestui medicament;
Nu trebuie să fie utilizat de către copii cu vârsta sub 3 ani. 

Precauții:
Întrerupeți imediat tratamentul și consultați medicul dumneavostră dacă apar semne sau simptome ale unei afecțiuni hepatice, ca de exemplu icter, urină închisă la culoare sau scaun incolor.
În cazul în care simptomele se agravează sau nu se îmbunătățesc după 7 zile, consultați medicul dumneavoastră pentru a exclude alte cauze posibile.
La copiii sub 6 ani, cu dureri abdominale, consultați întotdeauna un medic. 

Sarcină, alăptarea şi fertilitatea:
Dacă sunteți gravidă sau alăptați, credeți că ați putea fi gravidă sau intenționați să rămâneți gravidă, adresați-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.
Nu există suficiente date disponibile referitoare la utilizarea în timpul sarcinii sau alăptării. Este de preferat să se evite utilizarea medicamentului Iberogast în timpul sarcinii și alăptării. Cu toate acestea,
Iberogast trebuie utilizat în timpul sarcinii sau alăptării numai după consultarea unui medic.  

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
Nu se cunosc efectele medicamentului Iberogast asupra capacității de a conduce vehicule şi de a folosi utilaje.

Prezentare:
50 ml

Atentionare:
Citiţi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte