Dacia Plant Ingerasul Imunostimulent...

Dacia Plant Ingerasul Imunostimulent sirop x 200 ml

6421930120028
In stoc
23,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Siropul IMUNOSTIMULENT este un produs natural recomandat copiilor sub 14 ani pentru funcţionarea normală a sistemului imunitar.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Siropul IMUNOSTIMULENT este un produs natural recomandat copiilor sub 14 ani pentru funcţionarea normală a sistemului imunitar.

DESPRE IMUNITATE:
Imunitatea reprezintă capacitatea organismului de a opune rezistenţă în faţa agenţilor patogeni. Imunitatea poate fi clasificată în: imunitate naturală (obţinută încă de la naştere) şi imunitate dobândită care, la rândul ei, este de două tipuri: pasivă şi activă.
Imunitatea pasivă se obţine prin:
- transferul de anticorpi din sângele mamei la nou-născut (copilul se naşte cu imunitate antiinfecţioasă, pe care însă o pierde treptat în 3-6 luni după naştere);
- alăptare (anticorpii materni se transmit prin lapte, procesul de alăptare contribuind astfel la creşterea rezistenţei antiinfecţioase a sugarului);
- administrarea de seruri imune şi/sau imunoglobuline umane; durata imunităţii astfel obţinute este temporară (14-21 de zile).
Imunitatea activă se obţine:
- în mod natural (după trecerea printr-o boală infecţioasă);
- în mod artificial (prin vaccinare).
Stimularea imunităţii cu produse naturale reprezintă o metodă activă de creştere a imunităţii pentru toate liniile: celulară, umorală, specifică şi nespecifică (complement, lizozim, interferon etc).
Deficienţele imunitare scad rezistenţa organismului la infecţii care, în acest mod pot fi mult mai uşor contactate. Scăderea imunităţii, în general, lasă organismul descoperit în faţa afecţiunilor, putând fi astfel invadat de microorganisme patogene (bacterii, virusuri, ciuperci), motiv pentru care apare necesitatea stimulării mecanismelor naturale de apărare.

Contribuie lafuncţionarea normală a sistemului imunitar (susţine organismul în lupta împotriva virusurilor, bacteriilor şi ciupercilor) la nivelul tuturor aparatelor şi sistemelor (respirator, urinar, digestiv etc).

Precautii

Se administrează cu prudenţă la persoanele aflate sub tratament cu medicamente imunosupresoare (scade eficienţa tratamentului) şi anticoagulante (poate creşte riscul de sângerare). Persoanele cu diabet zaharat trebuie să reducă din alimentaţia zilnică echivalentul de hidraţi de carbon corespunzător cantităţii de fructoză din sirop (5ml sirop conţin 3,5 grame fructoză).

Contraindicatii

Febră peste 38 grade Celsius, boli autoimune, transplant de organe, alergie la oricare dintre componentele produsului.

Mod de administrare:

Copii între 1 şi 3 ani: câte 2,5 ml de sirop de 3 ori pe zi.
Copii între 4 şi 6 ani: câte 5 ml de sirop de 3 ori pe zi.
Copii între 7 şi 14 ani: câte 10 ml de sirop de 3 ori pe zi.

Siropul se administrează ca atare sau diluat în 100 ml de ceai (1/2 de pahar), cu 30 de minute înaintea mesei.

Compozitie:

sirop defructoză 70%, echinacea (Echinacea purpurea) - extract hidroalcoolic cu 4% polifenoli din părți aeriene (60%); astragalus (Astragalus membranaceus) - extract hidroalcoolic 10:1 din rădăcini (20%); soc (Sambucus nigra) - fructe(20%); uleiuri esenţiale (0,005%) din: brad (Abies alba), lămâie (Citrus limonum), salvie (Salvia officinalis).

 

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte