Viusid solutie orala 100ml

Viusid solutie orala 100ml

B0X006750
Stoc epuizat
36,00 lei
cu TVA

Supliment alimentar pentru sustinerea functionarii normale a sistemului imunitar.

Descriere

Supliment alimentar micronutritional sub forma de pulbere solubila pe baza de aminoacizi, vitamine, minerale si extracte vegetale pentru sustinerea functionarii normale a sistemului imunitar.

Produsul poate fi utilizat la orice varsta. Copiii si femeile gravide il pot utiliza fara probleme atat timp cat nu depasesc doza maxima admisa.

Ingrediente: miere, arome: suc de lamaie deterpenificat si de menta, acid malic, clorhidrat de L-arginina, clorhidrat de L-glucozamina, L-glicina, indulcitori: neohesperidina, acid ascorbic/vitamina c, clorhidrat de piridoxina/vitamina B6, acid folic/vitaina B9, ciancobalamina/vitamina B12, apa distilata.

Mod de administrare:

Pentru suplimentarea dietei zilnice:

Adulti: 10ml/zi dupa micul dejun. Copii: 5ml/zi dupa micul dejun.

In cazul anumitor regimuri igienico-dietetice se poate administra la adulti 10 ml de 3 ori pe zi iar la copii 5ml de 3 ori pe zi.

Se administreaza numai dupa mese, ca atare sau diluat in cantitatea dorita de apa, ceai, suc sau lapte. Atat timp cat nu se depasesc 50ml/zi in cazul copiilor si 100ml pe zi in cazul adultilor, preparatul poate fi utilizat timp indelungat fara efecte secundare.

Detalii ale produsului

Reviews

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat la lista de dorinte

Acest website foloseste module cookie.