President Active pasta de dinti 75ml

President Active pasta de dinti 75ml

Stoc epuizat
12,00 lei
cu TVA

Pasta de dinti specifica afectiunilor parodontale

 

Descriere

Pasta de dinti PRESIDENT ACTIVE este indicata in profilaxia si reducerea problemelor gingiilor, in urma atacului microbian continuu si prelungit al placii bacteriene.
Gingiile se irita si se inflameaza cu senzatii dureroase si neplacute care, netratate la timp, pot degenera in parodontoze.
Actiunea antibacteriana si astringenta a pastei de dinti PRESIDENT ACTIVE garantata de prezenta echilibrului dintre Triclosan, Florura de Sodiu, Citrat de Zinc si extraselor naturale de Sanguinaria canadensis si Biancospino contracareaza formarea placii, reduce reproducerea bacteriilor, evita formarea cariilor, astringe tesuturile gingiilor tratand oportun parodontoza.
Copii pana la 6 ani: aplicati o mica cantitate de pasta de dinti sub supravegherea adultilor pentru a reduce la minim riscul inghitirii.
In caz de folosire a Fluorului din alte surse consultati medicul stomatolog.

Mod de folosire: Aplicati cca. 1 cm de pasta PRESIDENT pe periuta de dinti.
Periati dintii si gingiile de sus in jos si viceversa, cel putin 2 minute.

Ingredinte: A se vedea pe ambalaj - Contine Fluorura de Sodiu (1450 ppm F').

PresiDENT - Prima si singura LINIE COMPLETA pentru IGIENA ORALA recomandata de Asociatia Medicilor Stomatologi din Italia - AIDI - Associazione Igienisti Dentali din Italia.
PresiDENT o alegere care face diferenza:
GAMA COMPLETA - Garanteaza raspunsuri specifice pentru orice problema legata de igiena orala, oferind o GAMA AMPLA de produse, UNICE pe piata internationala.
RECUNOASTERE USOARA - Fiind impartita in 8 linii, fiecare caracterizata de o culoare, pentru a permite consumatorului de a individua solutia cea mai adecvata exigentei momentului.
CALITATE - Ofera raspunsuri precise la toate problemele de igiena orala, prin formulari exacte cu inalte concentratii de principii active functionale, produse create cu materii prime de cel mai inalt standard calitativ, printr-o munca de peste 45 de ani de cercetare stiintifica, cu formule proprii brevetate.
SIGURANTA - Formularile produselor au un indice calibrat si declarat de abrasivitate (RDA) si garanteaza o curatire perfecta a dintilor, avand respectul deplin fata de tesuturile dintilor.

Detalii ale produsului

Reviews

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat la lista de dorinte

Acest website foloseste module cookie.