Protefix Crema Adeziva Extra Forte 47 g

Protefix Crema Adeziva Extra Forte 47 g

4009932762082
Ultimele produse in stoc
31,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Protefix Crema adeziva este recomandata deopotriva in condiţii de aderenţă dificile dar şi a fluxului crescut de salivă.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

 Extra-puternic şi eficient pe proteza umeda.

Spre deosebire de multe alte creme adezive, Protefix Crema adeziva se aplică direct pe dantura umeda.

  • puterea adezivului este activata imediat.
  • un sigiliu periferic eficient ajută la prevenirea in acumularea reziduurilor alimentare de sub dantura.
  • efectul de lungă durată ofera încredere utilizatorilor şi independenţa dacă mânca, beau sau rad.
  • Nici chiar băuturile calde nu au o influenţă negativă asupra puterii adezivului.
  • Uşor de utilizat, datorită consistentei bune.
  • Se aplica numai o dată pe zi.

Aplicarea:

Curăţaţi proteza dentara de orice reziduuri şi aplicati Protefix Crema adeziva Extra-Forte pe dantura umeda. Apasati tubul în treimea inferioară de langa deschidere.

Dacă este necesar, se poate aplica, de asemenea, o linie de Protefix Crema adeziva Extra-Forte pe partea din spate a plăcii de sus.

Ar trebui să aplicati Protefix Crema adeziva Extra-Forte cu moderaţie, deoarece orice exces poate reduce adeziunea protezei dumneavoastră. Apoi, potriviti proteza şi ţineţi-o ferm în loc pentru câteva secunde. Aşteptaţi 5 minute înainte de a mânca. Crema adeziva nu modifică simţitor poziţia protezei.


Fiecare utilizator va stabili care este cantitatea ideala de adeziv ce urmeaza sa o aplice

Dozarea şi modul de aplicare:
Curăţaţi protezele dentare de orice reziduuri şi aplicati Protefix Crema adeziva Extra-Forte asupra protezei umede (în santurile superioare sau inferioare ale protezei, care merg lângă maxilar).
Apasati tubul în treimea inferioară de langa deschidere. Dacă este necesar se poate aplica, de asemenea, o linie de Protefix® Crema adeziva Extra-Forte la partea din spate a plăcii de sus. 


Protefix Crema adeziva Extra-Strong ar trebui să se aplice cu moderaţie deoarece orice exces poate afecta adeziunea protezei dumneavoastră. Apoi, potriviti proteza şi ţineţi-o ferm în loc pentru câteva secunde.
Aşteptaţi 5 minute înainte de a mânca.
Crema adeziva nu modifică simţitor poziţia protezei.
 
 
După aplicarea cremei, sigilati tubul cu atenţie, având grijă ca deschiderea sa ramana uscata si curata, deoarece orice pătrundere de lichid poate influenta intarirea cremei adezive. Eliminaţi orice reziduu de crema adeziva cu o bucata da vata îmbibata în ulei comestibil.
În anumite situaţii , in momentul aplicarii cremei poate apărea o scurgere de ulei care insa nu are nici un fel de efect asupra forţei de aderenţă bună. Vă rugăm să indepartati uleiul de pe proteze.


Contraindicaţii:
Hipersensibilitate la unul din ingrediente.

Efecte secundare:
În cazuri izolate, pot aparea reacţii de hipersensibilitate în membranele mucoase ale cavităţii bucale.Dacă suspectaţi prezenţa unei reacţii de hipersensibilitate, vă rugăm să contactaţi medicul dentist. 


Vă rugăm să reţineţi următoarele sfaturi importante:

  • A se folosi doar pe membrane mucoase sanatoase.
  • A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
  • A nu se utiliza după data de expirare.

Compoziţie:
100 g Protefix Crema adeziva conţine:
Amestec de sodiu şi săruri de calciu din copolimer de eter vinil metil şi anhidrida acidului maleic, celuloză carboxymethyl, parafină, vaselină, siliciu, mentol, azorubin, p-hidroxi-ester metilic al acidului benzoic. 


 

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte