Omega 3 1000 mg BP Essential 30...

Omega 3 1000 mg BP Essential 30 capsule Balkan Pharmaceuticals

4840982011252
In stoc
24,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Balkan Pharmaceuticals Omega 3-BP Essential (ulei de pește) – supliment alimentar care conține acizi grași polinesaturați Omega-3 obținuți din pești de mare. Cei mai importanți acizi grași polinesaturați Omega-3 sunt acidul eicosapentaenoic (EPA) și acidul docosahexaenoic (DHA).

Recomandări

Pentru a menține un sistem cardiovascular sănătos, este foarte important să aveți o dietă adecvată, limitând aportul de grăsimi saturate și colesterol și asigurând un consum optim de acizi grași polinesaturați Omega-3.

Avantaje

Acizi grași polinesaturați Omega-3 EPA și DHA contribuie la funcția normală a inimii. Acest efect benefic se obține în condițiile unui consum zilnic de 250 mg de EPA și DHA.
DHA contribuie la menținerea funcției normale a creierului și la menținerea vederii normale. Aceste efecte benefice se obțin în condițiile unui consum zilnic de 250 mg de DHA.
Întrucât organismul nu are capacitatea de a produce singur necesarul de Omega-3, ne putem confrunta cu problema deficitului acestor acizi grași, mai ales dacă nu adoptăm o dietă sănătoasa și echilibrată, care să ne asigure necesarul de acizi grași esențiali.

Utilizarea produsului Omega-3 BP Esențiale este recomandată: în cazul unei alimentații neechilibrate.
O capsulă conține 1000 mg ulei de pește (180 mg EPA și 120 mg DHA).

Mod de utilizare

Câte 1 capsulă pe zi, preferabil în timpul mesei, cu o cantitate suficientă de apă sau conform indicației medicului.

Atenționări

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor. Femeile însărcinate sau care alăptează, persoanele cu vârsta sub 18 ani și persoanele care iau medicamente sau  suferă de o problemă medicală ar trebui să consulte medicul înainte de a utiliza acest produs.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte