Sedivitax sirop, 220g, Aboca

A000975

Aboca, Italia

Promoveaza relaxarea si favorizeaza somnul.

Mai multe detalii

36,00 lei

Adauga la lista dorintelor

 • Sedivitax sirop este o formula studiata pentru a favoriza somnul datorita prezentei extractului liofilizat multifractionat din frunze de Floarea Pasiunii si e extractului liofilizat din flori liguate de Musetel.
  Aceste plante impreuna cu extractul liofilizat din frunze de Roinita, fac produsul sa fie, de asemenea, indicat si in timpul zilei, pentru a promova relaxarea.
  Intr-adevar, un somn fiziologic se obtine atunci cand organismul reuseste sa mentina o stare echilibrata de liniste chiar si in timpul zilei, astfel incat seara sa fie deja predispus la odihna de noapte.

  Sedivitax sirop este un produs 100% natural, conceput cu extracte liofilizate, fructul cercetarii Aboca. In special, formula este imbogatita cu Passiflo 2-LMF, complex brevetat multifractionat din frunze de Floarea Pasiunii, si cu Liguflos, obtinut din selectarea florilor ligulate de Musetel, ambele cu titru ridicat de flavonoide.

  Extractele liofilizate sunt dizolvate intr-un sirop placut, cu gust de Portocala, conceput astfel incat sa se evite utilizarea conservantilor si a stabilizatorilor de sinteza, iar acest lucru face ideala administrarea siropului la copii.

  Ingrediente:

  Zahar din trestie de zahar ( ecologic), Apa , aroma naturala de lamai , extract liofilizat multifractionat din frunze de Floarea Pasiunii (Passiflora Incarnata)  extract liofilizat din frunze de Roinita ( Melissa Officinalis ) aroma naturala de Portocal cu alte arome naturale, agenti de ingrosare: guma xanthan , extract liofilizat din flori ligulate de Musetel ( Chamomilla recutita).

  Compozitie/1ml:

  extract liofilizat multifractionat din frunze de Floarea Pasiunii Passiflo-LMF 14 mg

  (titrat in flavonoide totale exprimate in vitexina 8% 1,1 mg)


  extract liofilizat din flori ligulate de Musetel (Liguflos) 0.53 mg

  (titrat in flavonoide apigenin similare 4.5% 23.8mcg )

  extract liofilizat din frunze de roinita 8.8 mg

  Mod de administrare:
  Se recomanda a se administra:
  -cate, 10-20 ml, seara pentru a facilita somnul
  -cate 5-10 ml dimineata, pentru a favoriza relaxarea.
  Incepand cu varsta de un an.

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Sedivitax sirop, 220g, Aboca

Sedivitax sirop, 220g, Aboca

Promoveaza relaxarea si favorizeaza somnul.