Sedivitax x 22og sirop

Sedivitax sirop, 220g, Aboca

A000975
In stoc.
36,00 lei
cu TVA Livrat in 1-5 zile.

Promoveaza relaxarea si favorizeaza somnul.

Descriere

Sedivitax sirop este o formula studiata pentru a favoriza somnul datorita prezentei extractului liofilizat multifractionat din frunze de Floarea Pasiunii si e extractului liofilizat din flori liguate de Musetel.
Aceste plante impreuna cu extractul liofilizat din frunze de Roinita, fac produsul sa fie, de asemenea, indicat si in timpul zilei, pentru a promova relaxarea.
Intr-adevar, un somn fiziologic se obtine atunci cand organismul reuseste sa mentina o stare echilibrata de liniste chiar si in timpul zilei, astfel incat seara sa fie deja predispus la odihna de noapte.

Sedivitax sirop este un produs 100% natural, conceput cu extracte liofilizate, fructul cercetarii Aboca. In special, formula este imbogatita cu Passiflo 2-LMF, complex brevetat multifractionat din frunze de Floarea Pasiunii, si cu Liguflos, obtinut din selectarea florilor ligulate de Musetel, ambele cu titru ridicat de flavonoide.

Extractele liofilizate sunt dizolvate intr-un sirop placut, cu gust de Portocala, conceput astfel incat sa se evite utilizarea conservantilor si a stabilizatorilor de sinteza, iar acest lucru face ideala administrarea siropului la copii.

Ingrediente:

Zahar din trestie de zahar ( ecologic), Apa , aroma naturala de lamai , extract liofilizat multifractionat din frunze de Floarea Pasiunii (Passiflora Incarnata)  extract liofilizat din frunze de Roinita ( Melissa Officinalis ) aroma naturala de Portocal cu alte arome naturale, agenti de ingrosare: guma xanthan , extract liofilizat din flori ligulate de Musetel ( Chamomilla recutita).

Compozitie/1ml:

extract liofilizat multifractionat din frunze de Floarea Pasiunii Passiflo-LMF 14 mg

(titrat in flavonoide totale exprimate in vitexina 8% 1,1 mg)


extract liofilizat din flori ligulate de Musetel (Liguflos) 0.53 mg

(titrat in flavonoide apigenin similare 4.5% 23.8mcg )

extract liofilizat din frunze de roinita 8.8 mg

Mod de administrare:
Se recomanda a se administra:
-cate, 10-20 ml, seara pentru a facilita somnul
-cate 5-10 ml dimineata, pentru a favoriza relaxarea.
Incepand cu varsta de un an.

Detalii ale produsului

9999 Produse

Reviews

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist

Acest website foloseste module cookie.