List of products by brand B. Braun Medical

Compania B. Braun Melsungen A.G. și-a înființat sucursala din România în octombrie 1998, în Timișoara, încurajată de succesul înregistrat în alte țări din regiune, precum Polonia, Ungaria, Cehia sau Slovacia. Compania B. Braun Medical SRL își începe astfel drumul spre topul companiilor furnizoare de produse și soluții de tratament la cele mai avansate standarde de calitate.

Compania B. Braun Melsungen A.G. și-a înființat sucursala din România în octombrie 1998, în Timișoara, încurajată de succesul înregistrat în alte țări din regiune, precum Polonia, Ungaria, Cehia sau Slovacia. Compania B. Braun Medical SRL își începe astfel drumul spre topul companiilor furnizoare de produse și soluții de tratament la cele mai avansate standarde de calitate, prin intermediul celor trei divizii ale sale: Hospital Care (soluții perfuzabile, pompe, nutriție, sisteme stomice etc.), Outpatient Market (dezinfectanți, mănuși, tratament plăgi etc.) și Aesculap (echipamente și instrumentar chirurgical, camere implantabile, proteze chirurgicale etc.). 

În 1999 începe producția de soluții perfuzabile sub licență B. Braun de către SC Helvetica Profarm SA în Timișoara, punându-se astfel bazele unei povești de succes ce în 2010 a devenit B. Braun Pharmaceuticals SA și care în 2017 a anunțat startul unui proiect de tip “greenfield” cu o investiție estimată de site-urile de specialitate la peste 100 milioane de Euro. 

Grupul B. Braun pune în 2004 bazele SC Avitum SRL, companie ce se orientează spre servicii specializate de dializă, iar în luna noiembrie a aceluiași an câștigă licitația organizată de Banca Mondială pentru operarea centrelor de dializă din Târgu Jiu și Târgu Mureș. Anul 2017 găsește Avitum printre liderii pieței de profil din România, deservind peste 1450 de pacienți cu insuficiență renală cronică și cu o calitate a tratamentului de dializă recunoscută atât național, cât și internațional.

Less
B BRAUN Askina Foam x 10 B BRAUN Askina Foam x 10 2
Out of stock
Consumabile sanitare

B BRAUN Askina Foam x 10

B. Braun Medical
Pansament din spuma poliuretanică cu structură celulară deschisă si film poliuretanic impemeabil la bacterii si apă
B BRAUN LavaSurge Solution Solutie sterila
Stoc epuizat
Dezinfectie si Curatare

B BRAUN LavaSurge Solution Solutie sterila

B. Braun Medical
32,89 lei
LavaSurge este o soluţie sterilă, gata de utilizare care conţine polihexanidă (PHMB) şi polietilenglicol Macrogol 4000, într-o soluţie Ringer. Polihexanida previne proliferarea microorganismelor patogene iar Macrogol 4000 optimizează umidificarea suprafeţei plăgilor prin reducerea tensiunii superficiale.
B BRAUN Linovera x 30 ml
Out of stock
Acasa

B BRAUN Linovera x 30 ml

B. Braun Medical
Soluţie de acizi graşi hiperoxigenaţi utilizată în prevenirea şi tratamentul ulcerelor de presiune stadiul I.
B BRAUN Nutricomp D Vanilie x 200 ml
Out of stock
Suplimente si produse naturiste

B BRAUN Nutricomp D Vanilie 4 x 200 ml

B. Braun Medical
Aliment dietetic complet din punct de vedere nutriţional, normocaloric, cu fibre (2,1 g/100ml) și carbohidrați din amidon , pentru regimul dietetic al bolilor asociate malnutritiei, pentru pacienţi cu toleranţă alterată la glucoză
B BRAUN Nutricomp Peptid x 500 ml
Out of stock
Suplimente si produse naturiste

B BRAUN Nutricomp Peptid x 500 ml

B. Braun Medical
Soluţie specială pentru managementul dietei malnutriției şi disfuncţionalităţii digestiei, fără fibre, pentru nutriţie enterală.
Se afiseaza 1-24 din 37 produs(e)
Product added to wishlist

Acest website foloseste module cookie.