Lista de produse dupa marca FARMONA

Farmona Romania - Produse Cosmetice Naturale

Misiunea companiei FARMONA este fabricarea de produse cosmetice de calitate superioara care sa satisfaca din punct de vedere estetic si practic, folosind in acelasi timp tehnologii sigure pentru mediul inconjurator. La baza tuturor produselor cosmetice FARMONA se afla ingrediente active naturale si extracte de inalta puritate ecologica.


Compania Laboratoarele de Cosmetice Naturale FARMONA a fost fondata in anul 1997 in orasul polonez Cracovia. Filosofia firmei combina ultimele inovatii din cosmetologie cu puterea nutritiva a ingredientelor naturale vegetale.  Produsele astfel create au castigat increderea si recunoasterea clientilor care pretuiesc inovatia, calitatea superioara si eficienta cosmeticelor naturale. Oferta actuala a Laboratoarelor de Cosmetice Naturale FARMONA numara peste 450 de cosmetice destinate ingrijirii corpului, fetei si a parului. In ultimii ani FARMONA si-a imbogatit portofoliul, adaugand si cosmeticele profesionale destinate in exclusivitate utilizarii in cabinetele cosmetice.

Cheia succesului Laboratoarelor FARMONA consta in viziunea de dezvoltare a firmei, managementul profesionist, seriozitatea si increderea. Dovada a eficientei sunt numeroasele premii si distinctii primite de FARMONA pe parcursul celor 16 ani de activitate, printre care titluri si premii nationale si locale, Semnul Calitatii Q, QI Quality International, Produsul Anului, Medalia Europeana si multe altele, atat pentru management, cat si pentru produsele cosmetice si serviciile oferite.

Datorita formulelor unice care garanteaza rezultate eficiente, siguranta in folosire si randamentul preparatelor, numarul de clienti satisfacuti este in continua crestere.

Produsele FRAMONA se gasesc in Australia, Corea de Sud, Turcia, Grecia, Arabia Saudita, Emiratele Arabe Unite, Norvegia, Germania, Austria, Letonia, Georgia, Bulgaria, Moldova, Azerbaidjan, Rusia, Irlanda, Spania, Portugalia, Cehia, Slovacia, precum si in Belarus, Lituania, Cipru, Statele Unite ale Americii, Ucraina si Kazahstan, iar acum si in Romania.

Laboratoarele de Cosmetice Naturale FARMONA participa deseori la targurile internationale de profil, dobandind astfel certificate care atesta calitatea superioara a produselor cosmetice.

Misiunea companiei FARMONA este fabricarea de produse cosmetice de calitate superioara care sa satisfaca din punct de vedere estetic si practic, folosind in acelasi timp tehnologii sigure pentru mediul inconjurator. La baza tuturor produselor cosmetice FARMONA se afla ingrediente active naturale si extracte de inalta puritate ecologica. Ingredientele active sunt selectionate cu mare precizie, combinandu-se armonios pentru a asigura o ingrijire „in armonie cu natura“, adica sa fortifice mecanismele naturale si sa redea pielii echilibrul. Cosmeticele create contin Inulina din radacina de cicoare, care permite mentinerea echilibrului florei bacteriene naturale, ceea ce ajuta decisiv in obtinerea aspectului placut al pielii.

Cosmeticele naturale nu inseamna doar ingrediente naturale, ci si proces corespunzator de productie, in care se utilizeaza apa pura si aparaturi ecologice de productie de ultima ora.

Less
Produs adaugat la lista de dorinte