List of products by brand Good Routine

Suplimente Alimentare pentru rutina zilnica. Vitamine, Minerale, Acizi Grasi Esentiali, Aminoacizi, Extracte Vegetale Standardizate. Mai multe detalii la : https://good-routine.com/

Good Routine® este primul brand privat dezvoltat de Secom®. Gama de suplimente alimentare Good Routine® sustine si completeaza rutina ta buna cu ingrediente de calitate superioara, obtinute din surse naturale alese cu grija, concepute prin tehnologii de ultima generatie si prin formule inovatoare. Produsele sunt atent urmarite de la materia prima pana la ambalare, intr-o fabrica acreditata la nivel european.

Capsulele sunt prietenoase, cu eticheta curata, si contin vitamine si minerale, acizi grasi esentiali, fosfolipide, aminoacizi si extracte vegetale standardizate.

Descopera intreaga gama si reporneste-ti starea de bine, in fiecare zi!

Serviciu clienti : 021 316 43 93

Mai multe detalii la : https://good-routine.com/

Less
Secom Good Routine...
In stoc
Acasa

Secom Good Routine...

Good Routine
5949212000109
46,00 lei
Secom C-Your-Immunity®, GOOD ROUTINE® este un supliment alimentar pe baza de Vitamina C , Quercetina, Hesperidina si Bromelaina. Formula sinergica asigura o buna functionare a sistemului imunitaravand efect: antioxidant, antiinflamator si antialergic.
Se afiseaza 1-1 din 1 produs(e)
Produs adaugat la lista de dorinte