List of products by brand Laropharm Romania

Laropharm este una dintre cele mai noi fabrici de medicamente din România înfiinţată în 2001şi certificată GMP încă de la începutul activităţii sale. Activitatea companiei este structurată în două direcţii:
- producţia proprie de medicamente;
- producţia sub contract.

Pe piaţa internă, Laropharm s-a remarcat ca producător de medicamente cu prescripţie medicală şi OTC-uri cu o ofertă de peste 60 de produse în fabricaţie care acoperă întreaga arie terapeutică. Portofoliul medicamentelor este completat de o gamă diversificată de suplimente alimentare pe bază de vitamine, substanţe minerale şi extracte din plante sau de origine animală.

Sediul central:
Mihai Voda nr 15, ap 3 , sector 5 , Bucuresti, Romania
Telefon/Fax:
021-315.94.32
021-312.70.11
021-312.70.16

Less
Bromhexin Laropharm 12mg 20...
In stoc
Raceala si Gripa

Bromhexin Laropharm 12mg 20 comprimate

Laropharm Romania
12,00 lei
Bromhexi 12 mg este recomandat: in tratamentul afectiunilor acute si cronice inflamatorii ale cailor respiratorii, a bronhiilor si plamanului, bronsiectazii, pneumoconioze, in interventii chirugicale pre- si postoperatorii sau de diagnostic de plaman, bronhii si cai respiratorii superioare.
Se afiseaza 1-2 din 2 produs(e)
Produs adaugat la lista de dorinte

Folosim cookie-uri pentru a va oferi un serviciu mai bun. Daca acceptati, navigati in continuare. Pentru detalii click pe Politica de confidentialitate.