Lista de produse dupa marca MED TRUST

Produse farmaceutice și parafarmaceutice destinate în special persoanelor ce suferă de diabet. Mai multe detalii la : https://www.medtrust.at/en/

MED TRUST a fost fondată în 1997 de Silvia și Werner Trenker și a crescut puternic în peste 70 de piețe din întreaga lume în ultimii 20 de ani. Sediul companiei noastre de familie este situat în Marz, în Burgenland, Austria.

Un accent special se pune pe marca noastră Wellion. Cu aceasta, ne-am stabilit între timp în întreaga lume ca un producător austriac de dispozitive medicale și diagnostice in vitro pentru o gamă largă în domeniul sănătății - în special pentru diabet.

Suntem foarte mulțumiți că suntem considerați un partener competent și de încredere, care se dezvoltă constant prin idei inovatoare. Cererea noastră de continuitate, seriozitate, corectitudine și sustenabilitate se reflectă în sfaturile și serviciile noastre de primă clasă, precum și în produsele noastre. Poate de aceea am primit deja o serie de premii, cum ar fi "Premiul pentru inovație 2016" de la statul federal Burgenland (categoria „IMM” pentru „Wellion Mobil”); locul al doilea în topul companiilor din Austria din 2010 (în clasamentul Burgenland la categoria Goldener Mittelbau); și un top 20 de locuri pentru premiul STEP 2011, acestea fiind doar câteva exemple. * Cea mai înaltă calitate este sloganul ce ne definește.

Serviciu clienți : 02626 64 190

Mai multe detalii la : https://www.medtrust.at/en/

Less
Produs adaugat la lista de dorinte