Lista de produse dupa marca MESOTECH

PRODUSE COSMETICE https://www.mesotech.it/

Formulăm și producem produse cosmetice și dispozitive medicale moderne și eficiente, cu standarde ridicate de calitate, siguranță și respect pentru mediu. Preparate de curățat, îngrijirea pielii, îngrijirea părului, articole de toaletă și parfumuri; pentru toate canalele de distribuție: comercianți cu amănuntul la scară largă, farmacie, parfumerie, produse cosmetice profesionale pentru esteticieni, plante medicinale, coafori și piețe de nișă selective. Oferim clienților noștri servicii complete: identificarea și poziționarea noilor produse pe piețe, sprijinindu-i în realizarea succesului lor.

De la cercetarea pachetelor până la crearea și lansarea unui produs, suntem capabili să garantăm un serviciu complet. Dezvoltăm formule de înaltă calitate cu cele mai noi ingrediente active. Pentru a susține o cerere de piață din ce în ce mai orientată către „filozofia verde”, producem produse cu cele mai durabile procese, ingrediente naturale și substanțe active și care sunt mai durabile.

Pentru a satisface consumatorii care sunt din ce în ce mai pretențioși, suntem deosebit de atenți la știri și la noile tendințe.

Specializarea noastră în industria cosmetică ne permite să creăm o selecție largă de produse din uimitorul „efect wow”, care nu este încă pe piață, bogat în generație activă, cu texturi extrem de senzoriale, care îmbină știința și creativitatea. La finalizarea fiecărui proiect li se acordă un dosar tehnic cu toate specificațiile și documentele pentru înregistrare pe piețele externe.

Calitatea este un angajament constant, confirmat de alegerile care caracterizează întregul proces de producție încă din fazele inițiale.

Laboratorul de control al calității efectuează analize pe parcursul întregului proces de producție: de la materii prime la produse semifabricate, până la produsul finit. Scopul este de a garanta un nivel ridicat al calității produsului prin monitorizarea atentă a parametrilor chimico-fizici și microbiologici.

Acest obiectiv este atins atât prin monitorizarea documentației procesului (certificate de analiză, fișe tehnice de securitate pentru materiile prime, fișe de prelucrare etc.), cât și prin analize instrumentale.
 
Less
Produs adaugat la lista de dorinte