List of products by brand Secom

Suplimente Alimentare, Cosmetice Naturale, Ceaiuri Naturale. Mai multe detalii la : https://www.secom.ro/

Secom® este compania romaneasca lider de autoritate in solutii de medicina integrativa, care raspund nevoilor unui lifestyle sanatos al omului modern, si promotor al frumusetii prin produse cosmetice naturale, cu ingrediente de inalta calitate.

Compania Secom® este specializata in importul, promovarea si comercializarea de produse naturale pentru sanatate (suplimente alimentare, ceaiuri) si frumusete, precum si in servicii de consultanta naturopata.

Povestea Secom® a inceput in anul 1991, ca o afacere de familie, avand un alt profil de activitate. Incepand cu anul 1997 Secom® se dezvolta spre ceea ce este astazi, sub acest brand fiind deschis unul dintre primele magazine cu profil naturist din Bucureşti. In anul 2002 Secom® evolueaza catre un mini Centru de Consultata Naturopata care promoveaza conceptul de medicina integrativa. In paralel incepe procesul de cercetare a pietei internationale de suplimente alimentare care se finalizeaza in anul 2004, an din care Secom® are profilul actual.

Serviciu clienti : 021 316 43 93

Mai multe detalii la : https://www.secom.ro/

Less
Salicylic Acid 2% Spray x 237ml
Stoc epuizat
95,50 lei
Spray exfoliant topic pe baza de acid salicilic, imbogatita cu argint coloidal, uleiuri vegetale si fitoextracte cu proprietati antimicrobiene.
Se afiseaza 1-3 din 3 produs(e)
Produs adaugat la lista de dorinte

Folosim cookie-uri pentru a va oferi un serviciu mai bun. Daca acceptati, navigati in continuare. Pentru detalii click pe Politica de confidentialitate.