Vagisan crema vaginala 25g

Vagisan crema vaginala 25g

4048882677367
In stoc
45,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Crema vaginala hidratanta pentru uscaciune vaginala.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Indicatii:

Pentru simptome cauzate de uscaciunea vaginului si a zonei genitale externe (uscaciune, usturime, mancarime, leziuni minore si durere in timpul contactului sexual, in timpul menopauzei, din cauza unui deficit de estrogeni).

Vagisan MoistCream nu contine hormoni (estrogeni) si, prin urmare, poate fi utilizata in paralel cu terapia de substitutie hormonala sau alternand cu creme sau ovule vaginale care contin hormoni (estrogeni). Datorita adaosului de acid lactic, crema are un pH de 4,5. Ca urmare Vagisan ajuta la mentinerea unei valori naturale a pH-ului in interiorul vaginului.

Vagisan contribuie prin doua efecte la ameliorarea simptomelor de uscaciune vaginala:

- crema are un continut de apa foarte ridicat, astfel incat hidrateaza mucoasa vaginala si pielea din zona genitala externa.

- lipidele nutritive (grasimile) mentin pielea supla.

Nu exista contraindicatii ale utilizarii produsului pentru uscaciune vaginala in cazul femeilor care doresc sa ramana insarcinate, deoarece motilitatea spermatozoizilor nu este afectata. Nu se va utiliza impreuna cu prezervative sau cu calote/diafragme deoarece poate fi compromisa rezistenta la rupere a acestora.

Prezentare:

Crema cu aplicator vaginal, pentru aplicare intravaginala si in zona genitala externa, chiar si inainte de contactul sexual, daca este necesar.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte