Herbagetica Cartilaj de Rechin 60 de...

Herbagetica Cartilaj de Rechin 60 de capsule

Herbagetica
6425262004490
Stoc epuizat
32,00 lei
cu TVA
Menţine articulaţiile în condiţii optime de funcţionare


Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

 

Datorită multiplelor minerale conţinute, Cartilaj de Rechin este o sursă naturală pentru întreţinerea şi funcţionarea în parametrii normali a muşchilor, oaselor şi a celulelor organismului.
Indicaţii (în baza studiilor ştiinţifice recunoscute internaţional):
Se utilizează ca adjuvant în:
  • boala canceroasă în general
  • cancer pulmonar
  • cancer la prostată
  • cancer la sân
  • cancer de piele, psoriasis
  • reumatism, luxaţii, fracturi
  • sport de performanţă  
 
Cartilajul de Rechin şi sănătatea articulaţiilor:
Cartilajul de Rechin este o pulbere obţinută din ţesutul elastic, foarte rezistent, care alcătuieşte „structura de rezistenţă” a corpului rechinilor. Această pulbere este bogată în condroitină, o substanţă extrem de eficientă în diversele forme de reumatism degenerativ, care ajută la refacerea articulaţiilor şi le redă mobilitatea. Potrivit unor studii realizate în Franţa, pe persoane cu artrită şi osteoartrită, după 3 luni de administrare a cartilajului de rechin, durerea şi rigiditatea articulaţiilor au fost reduse semnificativ.
Cartilajul de rechin are câteva proprietăţi medicinale cu totul extraordinare, asa cum vom vedea în cele ce urmează:
 
Cartilajul de Rechin un adjuvant preţios în boala canceroasă:
Studiile detaliate, cu privire la acţiunea antitumorală a cartilajului de rechin, au arătat că acesta acţionează pe nu mai puţin de 3 căi, pentru a-i ajuta pe bolnavii de cancer să învingă această afecţiune:
1. Prin stimularea sistemului imunitar
2. Prin împiedicarea vascularizării tumorilor
3. Prin inducerea morţii programate a celulelor tumorale – fiecare celulă a organismului uman are o durată de viaţă limitată, după care se autodistruge (mecanism numit apoptoză), fiind înlocuită de o celulă tânără. La celulele maligne acest program de autodistrugere nu mai funcţionează, însă prin administrarea cartilajului de rechin, ele reintră în normal, fiindu-le indusă aşa-numita „moartea programată”.
 
Cartilajul de Rechin şi imunitatea:
Deşi nu au oase şi ca atare nici măduvă osoasă, care la alte animale este baza sistemului imunitar, s-a dovedit că rechinii foarte rar fac tumori (sunt speciile animale cele mai puţin vulnerabile la cancer), sunt extrem de rezistenţi la infecţii şi rănile lor se vindecă foarte repede şi fără complicaţii. Cu alte cuvinte, rechinii au un sistem natural de apărare al organismului foarte puternic. „Sediul” fenomenalei capacităţi de apărare a rechinilor este chiar în cartilajul lor, care administrat animalelor a avut asupra imunităţii acestora efecte fenomenale şi, cumva, paradoxale. De exemplu, s-a observat la şoarecii bolnavi de cancer că nivelul de celule ale sistemului imunitar creşte mult mai mult la nivelul tumorii decât în sânge. Apoi, unele celule imunitare specializate (limfocitele B şi T, mai ales) sunt produse în număr mult mai mare.
Compoziţie/1 capsulă:
  • Cartilaj de Rechin standardizat cu 4% condroitină ………………………………500 mg
 
Mod de administrare: Câte 1-2 capsule de 3-4 ori pe zi.
Precauţii şi Contraindicaţii: A se administra cu prudenţă  copiilor, precum şi femeilor însărcinate sau care alăptează
Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte