OCUflash pic.oft. x 10ml

OCUflash blue pic.oft. x 10ml

8588000227600
In stoc
32,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Soluţia ideală pentru îndepărtarea corpilor străini din ochi si poate fi utilizat pe durată scurtă pentru spălarea ochilor, fie prin instilarea în ochi sau utilizat pe comprese aplicate pe pleoape

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Indicatii:

  • pentru spălarea ochiului după tonometrie şi gonioscopie,
  • pentru spălarea ochiului pentru îndepărtarea corpilor străini, a prafului şi apei clorinate,
  • pentru îndepărtarea reziduurilor soluţiilor de fluoresceină,
  • pentru spălarea secreţiilor mucoase şi purulente,
  • pentru spălarea ochilor după purtarea lentilelor de contact dure,
  • ca şi soluţie de primă intenţie în eroziunile uşoare ale conjunctivei şi ochiului produse de substanţe acide şi alcaline,
  • ca şi soluţie suportivă în inflamaţiile conjunctivei, în general non-infecţioase şi infecţiile cronice conjunctivale,
  • ca şi soluţie pentru îndepărtarea preparatelor cosmetice de la nivelul ochilor (pleoape şi gene).

 

Produsul OCUflash blue poate fi utilizat de către adullţi, tineri şi copii. Datorită siguranţei produsului, poate fi utilizat la nou-născuţi, sugari, femei însărcinate şi mame care alăptează.

Compozitie:
Compoziţie: clorură de sodiu 7mg în 1ml
excipienţi: clorură de benzalconiu 0,04mg în 1ml (0,004%), edetat disodic dihidric, clorură de potasiu, clorură de magneziu, polisorbat 80, tinctură de Euphrasia rostkoviana, tetraborat de sodiu, apă pentru preparate injectabile.

Ambalaj:10 ml
 
Contraindicatii
Nu trebuie administrat în cazul hipersensibilităţii la oricare dintre componenţi.
 
Reactii Adverse
Foarte bine tolerat. Rareori, imediat după aplicare, poate să apară o senzaţie temporară de arsură uşoară. De asemenea, poate să apară reacţie de hipersensibilitate.
 
Administrare:
Dozare: Pentru relaxarea ochilor iritaţi şi în scopul tratamentului suportiv al inflamaţiilor non-infecţioase ale conjunctivei şi pleoapelor, se instilează în sacul conjunctival al ochiului (ochilor) 1-2 picături de 1-4 ori pe zi. Pentru îndepărtarea corpilor străini din ochi, aplicaţi soluţia până ce corpul străin este îndepărtat, eventual până la calmarea disconfortului.

Instrucţiuni pentru utilizare: După deschiderea flaconului, produsul este pregătit pentru utilizarea oftalmică. Pacientul defiletează capacul de siguranţă, îşi apleacă capul uşor spre spate, întoarce flaconul şi prin presarea acestuia aplică în sacul conjunctival inferior numărul respectiv de picături. Cantitatea aplicată de soluţie depinde de calea de utilizare. La nevoie, picurarea sau spălarea ochiului afectat (cantitatea de soluţie fiind eliberată şi controlată prin presarea flaconului). În cazul inflamaţiilor pleoapelor, soluţia poate fi utilizată de asemenea aplicând comprese.
În timpul aplicării, picurătorul nu trebuie să atingă ochiul, pleoapa sau genele. La sfârşit, capacul trebuie refiletat strâns pentru a preveni contaminarea eventuală. Flaconul trebuie depozitat în poziţie verticală.

Precauţii: Produsul nu trebuie utilizat după data de expirare înscrisă pe ambalaj. Odată deschis, utilizaţi produsul până la 28 de zile. După instilarea produsului, refiletaţi strâns capacul flaconului.

 

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte