Systane Ultra UD picaturi oftalmice x 30 doze Alcon

Systane Ultra UD picaturi oftalmice x 30 doze Alcon

3700028501806
In stoc
59,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Pentru eliberarea temporară a senzației de arsură și iritație provocată de ochiul uscat.

Descriere

Indicatii : Pentru eliberarea temporară a senzației de arsură și iritație provocată de ochiul uscat.

Compozitiecontine un sistem polimeric unic cu efect lubrifiant si de gelificare care este formulat pentru a se adapta pH-ului individual al filmului lacrimal al fiecarui pacient

Precautii : A nu se folosi dacă produsul își schimbă culoarea sau devine tulbure , dacă sunteți alergic la oricare dintre ingredientele produsului .
Când să folosiți produsul nu atingeți vârful flaconului de nici o suprafață pentru a evita contaminarea. Opriți administrarea și întrebați medicul oftalmolog dacă simțiți disconfort , se schimbă acuitatea vizuală , apare roșeață sau iritarea ochilor , lăcrimați excesiv.

Doza si mod de administrare : Systane unidoza se poate utiliza ori de cate ori este nevoie , pe parcursul intregii zile .Rasuciti capatul flaconului unidoza , administrati-va picaturile in ochi si clipiti . Aruncati doza dupa utilizare .

Precautii : A nu se lasa la îndemâna si vederea copiilor. A se pastra la temperaturi sub 25 grade C , in ambalajul original. Nu utilizati produsul dupa data de expirare înscrisa pe cutie. Data de expirare se refera la ultima zi a lunii respective. Acest medicament nu necesita conditii speciale de pastrare.

Detalii ale produsului

Recenzii (0)

Nu sunt recenzii

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat la lista de dorinte