Thealoz Duo solutie oftalmica 10ml

Thealoz Duo solutie oftalmica 10ml

3662042002786
In stoc
81,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

O solutie care poate fi administrata direct in ochi sau pe lentilele de contact

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
5,00/5 - 1 review

View ratings
0 1 2 3 4 1
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Thealoz Duo este recomandat in cazurile de senzatii de disconfort,intepaturi sau iritatie la nivel ocular.

Aceste simptome pot fi cauzate de factori externi cum ar fi vant,fum,poluare,praf,vreme insorita sau rece,caldura uscata,aer conditionat,calatorii cu avionul,ore prelungite de lucru in fata ecranului unui calculator.
Dat fiind ca nu contine conservanti ,Thealoz Duo asigura o protectie optima a tesutului ocular si,de aceea,poate fi utilizat si de utilizatorii de lentile de contact,indiferent de tipul acestora.Produsul ofera imediat  o senzatie ca confort care dureaza toata ziua.

Thealoz Duo este o solutie oculara apoasa sterila,fara conservanti,izotona si cu un pH neutru.
Principalele sale ingrediente sunt trehaloza,o trizaharida prezenta in multe plante si animale,si hialuronatul de sodiu,o polizaharida prezenta in mod natural la nivelul ochiului.

Caracteristicile fizico-chimice ale trehalozei ii confera proprietati protective,antioxidante si hidratante.Din aceste motive,ea reprezinta un element esential in cadrul mecanismului anhidrobiotic observat observat la anumite micro-organisme(o stare metabolica redusa care le permite acestora sa supravietuiasca deshidratarii).

Trehaloza are,de asemenea,si proprietati care potenteaza protejarea si stabilizarea membranei celulare,prin prevenirea alterarii proteinelor si a deteriorarii lipidelor,ca si proprietati anti-oxidante.
Hialuronatul de sodiu este o polizaharida naturala prezenta in ochiul uman,cu proprietati de retinere a apei.Importantele sale proprietati de retinere a apei duc la un nivel crescut de hidratare si lubrefiere a supraftei corneene.Mai mult decat atat,proprietatile sale bioadezive confera produsului o mai buna aderenta la suprafata ooculara ceea ce permite o actiune de durata si reduce timpul de vindecare a epiteliului cornean.
Astfel,datorita combinatiei unice de trehaloza si hialuronat  de sodiu,Thealoz Duo ofera protectie,hidratare si lubrefiere suprafetei oculare pe o perioada lunga de timp si cu un confort maxim.

Pentru o toleranta maxima,Thealoz Duo se prezinta ca o solutie fara conservanti multumita flaconului multi-doza ABAK.
Acest dispozitiv inovator patentat permite administrarea de picaturi oftalmice printr-o membrana de filtrare  de 0.2 um,prevenind astfel orice contaminare bacteriana a solutiei.Solutia este protejata si poate fi folosita timp de pana la 3 luni de la prima deschidere a flaconului.

Compozitie /100ml:trehaloza  3g,hialuronat de sodiu 0.15g,(clorura de sodiu,trometamol,acid clorhidric,apa pentru preparate injectabile) pana la 100ml.

Administrare:o picatura in fiecare ochi,de 4 pana la 6 ori pe zi
.Thealoz Duo poate fi utilizat in paralel cu purtarea lentilelor de contact.
Nu utilizati un flacon deschis timp de mai mult de 3 luni.

Producator:Thea


Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (1)

Bazat pe 1 review - 0 1 2 3 4 5,00/5
0 1 2 3 4
(5/5
Rating Total: 0 1 2 3 4

Recomandat de medic. Sunt mulțumită!
Preț corect!


Produs adaugat la lista de dorinte