Osanit granule homeopate pentru...

Osanit granule homeopate pentru eruptii dentare la bebelusi 7,5 g

9021600169905
In stoc
35,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Medicament homeopatic pentru tulburari de dentitie ale sugarilor.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Indicatii:
Osanit Erupții dentare granule homeopate este un medicament homeopatic utilizat în mod tradiţional pentru: tulburări legate de erupţia dentară la sugari, asociate cu durere, febră, diaree, iritabilitate,
neliniște, insomnie.

Utilizarea acestui medicament pentru indicația specială se bazează numai pe experiența homeopată.

În cazul intensificării neplăcerilor, se indică terapie evidențiată clinic.

Osanit Erupții dentare granule homeopate se utilizează la copii, în perioada erupțiilor dentare (de la vârsta de 4 luni, până la vârsta de 6 ani).

În cazul în care copilul dvs. nu se simte mai bine sau se simte mai rău după 2 zile, vă rugăm să consultați medicul.

Contraindicatii:
Nu utilizați Osanit Erupții dentare granule homeopate
- dacă copilul dvs. este alergic la Chamomilla, Calcium phosphoricum, Magnesium phosphoricum, Calcium carbonicum, Ferrum phosphoricum sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Precauții:
Pentru tratamentul homeopat al problemelor legate de erupţia dentară în cazuri neclare sau grave sau în caz de boală prelungită trebuie să vă adresați unui medic homeopat și tratamentul trebuie efectuat de către acesta.

În caz de diaree severă, precum și în cazul simptomelor persistente, neclare sau noi, trebuie consultat un medic, deoarece ele pot avea legătură cu o afecţiune care trebuie diagnosticată.

Administrarea medicamentelor homeopate poate determina o agravare temporară a simptomelor preexistente (agravare iniţială). În cele mai multe cazuri, astfel de reacții sunt uşoare. În acest caz, administrarea medicamentului trebuie întreruptă şi se recomandă consult medical de specialitate.
După atenuarea primei reacții, medicamentul poate fi administrat din nou. În cazul în care simptomele se agravează din nou, administrarea medicamentului trebuie întreruptă.

Orice tratament de lungă durată cu un medicament homeopat trebuie monitorizat de către un medic homeopat cu experiență, întrucât în cazul administrării medicamentelor în afara indicațiilor terapeutice, este posibil să apară simptome nedorite (simptome noi).

Acest medicament conține urme de lactoză (sub 10 mg per doza zilnică maximă). Pacienții cu afecțiuni ereditare rare de intoleranță la galactoză, precum și deficit de lactază (Lapp) sau sindrom de malabsorbţie la glucoză-galactoză, nu trebuie să utilizeze acest medicament.

Mod de administrare:
Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum este descris în acest prospect sau aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutaţi cu medicul sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Pentru administrare orală (se lasă să se dizolve pe limbă).

Dacă nu se recomandă altfel de către un medic la copii, în perioada erupţiei dentare se administrează câte 8 granule pe limbă, la fiecare 30 de minute, iar în caz de durere severă, câte 8 granule, la fiecare
15 minute. Granulele se așază pe limbă și se lasă să se dizolve lent.
Odată cu ameliorarea simptomelor, se creşte intervalul dintre administrări.

În cazul în care copilul dumneavoatră. nu se simte mai bine sau se simte mai rău după 2 zile, vă rugăm să vă adresaţi medicului dumneavoastră.

Aruncați inelul de sigilare din plastic imediat după deschiderea flaconului, așa încât să nu poată fi înghițit de către un copil.

Dacă aveți orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Compozitie:
1 g granule conține următoarele substanțe active:
Matricaria recutita (Chamomilla recutita) D6 3,8 mg
Calcium phosphoricum D12 3,8 mg
Magnesium phosphoricum C6 0,8 mg
Calcium carbonicum Hahnemanni C8 0,8 mg
Ferrum phosphoricum C8 0,8 mg
Celelalte componente sunt xilitol, hipromeloză, urme de lactoză monohidrat.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte