OTC
ACC Junior 100 mg/plic Pulbere pentru...

ACC Junior 100 mg/plic Pulbere pentru Solutie Orala 20 plicuri

4030855234974
In stoc
35,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

ACC 100 este un medicament recomandat pentru fluidificarea mucusului în cazul afecţiunilr respiratorii însoţite de un mucus hipervâscos (expectorant).

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Prospect: Link ANM

Indicaţii: Terapie mucolitică în cazul afecţiunilor acute şi cronice ale bronşitelor, cu secreţie mucoasă vâscoasă.

Contraindicaţii: Nu trebuie să luaţi ACC 100 în cazul unei hipersensibilităţi cunoscute la acetilcisteină, componentă activă a ACC 100 sau la unul din excipenţi.

Administrare: Dacă meidcul curant nu a prescris o altă schemă de dozaj pentru ACC 100, sunt valabile următoarele doze.

Adulţii şii tinerii de 14 ani trebuie să utilizeze conţinutul a 2 plicuri de 2-3 ori zilnic (400-600mg acetilcisteină/zi). Copiii între 6-14 ani trebuie să ia conţinutul a 1 plic de 3-4 ori zilnic (300-400mg acetilcisteină/zi). Copiii între 2-5 ani trebuie să ia conţinutul a 1 plic de 2-3 ori zilnic (200-300 mg acetilcisteină/zi).

Mucoviscidoză: Pacienţii ce suferă de mucoviscidoză (afecţiune metabolică congenitală cu susceptibilitate crescută pentru infecţiile respiratorii) şi cu o greutate corporală de peste 30 kg pot utiliza doze de până la 800 mg/zi dacă este necesar. Copiii în vârstă de peste 6 ani trebuie să ia conţinutul a 1 plic de 4 ori pe zi (400mg acetilcisteină/zi).

Compoziţie: Componentă activă: 1 plic cu 3 g pulbere con'ine 100mg acetilcisteină. Excipienţi: acd ascorbic (vitamina C), zaharină, zaharoză, aromatizanţi. Recomandare pentru diabetici: 1 plic cu 3 g pulbere con'ine 0,24 carbohidraţi, în unităţi.

Reacţii adverse:Apariţia durerilor de cap, inflamaţia membranei mucoasei bucale(stomatită) şi tinnitus au fost raportate în cazuri rare.
în cazuri foarte izolate pot apărea diaree, vomă, greaţă.
Conform rapoartelor unor cazuri individuale, reacţii alergice au fost observate după administrarea de acetilcisteină, ca scăderea tensiunii arteriale, convulsii la nivelul tactului respirator(bronhospasm), erupţii cutanate(exantem), prurit, accelererarea ratei cardiace{tahicardie)şi urticarie.
Bronhospasmele ce au fost observate în cazuri izolate au apărut în special la pacienţii cu un sistem bronşic hiperreactiv astm bronşic, aşa-numiţii " hiper-respondenţi" (sensibilitate crescută a bronhiilor la diferite iritaţii).
Apariţia sângerărilor în legătură cu administrarea de acetilcisteină a fost raportă în cazuri individuale, parţial în legătură cu reacţii de hipersensibilitate.
Dacă observaţi reacţii adverse ce nu sunt menţionate în acest prospect vă rugăm informaţi medicul curant sau farmacistul.

Ce măsuri trebuie luate în cazul unor reacţii adverse?

Administrarea de ACC 100 nu trebuie continuată ia apariţia primelor simptome ale unei hipersensibilităţi.

Vă rugăm să informaţi medicul curant astfel încât acesta să poată decidă asupra gradului de severitate şi dacă este
necesara supra măsurilor corespunzătoare.
Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte