OTC
Canephron 60 drajeuri Bionorica

Canephron 60 drajeuri Bionorica

In stoc
62,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Folosit ca terapie adjuvanta in cazul simptomelor usoare ale bolilor inflamatorii ale tractului urinar si pentru prevenirea formarii calculilor renali.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Compozitie:
Substanţele active sunt:

Centaurii herba (iarbă de ţintaură), pulbere 18 mg;

Levistici radix (rădăcină de leuştean), pulbere 18 mg;

Rosmarini folium (frunză de rozmarin), pulbere 18 mg. 

Indicatii:
Canephron drajeuri este folosit în mod tradiţional ca terapie suportivă la medicaţia specifică administrată în cazul simptomelor uşoare ale bolilor inflamatorii ale tractului urinar inferior şi pentru prevenirea formării calculilor renali la adulţi şi adolescenţi cu vârsta de 12 ani și peste.
Acest medicament din plante medicinale, cu utilizare tradiţională, poate fi utilizat in baza recomandarii medicului in afecțiuni medicale cum ar fi: cistita
, infectii urinare, litiaza renala

Mod de administrare:

Acest medicament nu trebuie administrat copiilor cu vârsta sub 12 ani.
Dacă nu a fost prescris altfel, doza recomandată la adulți și adolescenţi cu vârsta de 12 ani și peste: 2 drajeuri de trei ori pe zi ( 6 drajeuri).
Luaţi drajeurile dimineața, la prânz și seara, fără să le mestecaţi, cu o cantitate suficientă de lichid (de exemplu, cu un pahar cu apă).
În timpul tratamentului este necesar consumul unei cantităţi suficient de mari de lichide. 

Dacă aveți orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Precauții:
În caz de febră persistentă sau dacă apar spasme, sânge în urină, tulburări de urinare sau retenţie urinară acută,adresaţi-vă de urgenţă unui medic.
Acest medicament nu trebuie administrat copiilor cu vârsta sub 12 ani. 

Ca măsură de precauție, Canephron nu ar trebui utilizat în timpul sarcinii si alaptarii.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte