Pediakid Fier + Vitamine B Sirop 125 ml

Pediakid Fier + Vitamine B Sirop 125 ml

3700225600289
In stoc
70,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Supliment alimentar cu fier micro incapsulat, pentru lipsa de fier la copii, ten palid, oboseala

Optimizează aportul de fier și vitamine din grupul B, combate starea de oboseala.

Actiuni:

Fierul contribuie la transportul oxigenului către celule, la metabolismul energetic şi la reducerea asteniei, iar asociarea cu vitamina B12 are efecte sinergice.

Absorbția ionilor de fier este ameliorată datoria  fierului microincapsulat, având o biodisponibilitate de 5 ori mai mare decât a preparatelor tradiționale și fiind mult mai bine tolerat la nivel digestiv.

fierul microincapsulat prezintă astfel și avantajul de a optimiza aportul de nutrienti, fara dezavantajul unui gust si miros neplacut (concentratul natural de banane), fiind astfel uşor de administrat copiilor.

Detalii produs

Siropul Pediakid Fer+Vitamines B asociază ingredientele active naturale cele mai eficiente pentru optimizarea aportului de fier și vitamine din grupul B, contribuind astfel la combaterea stării de oboseală.

Extractele de plante ( Spirulină, Morcov-Sălbatic, Spanac, Topinambur, Ștevie) sunt bogate in vitamine, minerale si antioxidanti.

Pediakid, Fer + vitamines B sirop poate fi recomandat pentru a completa alimentația copiilor, din momentul în care alimentația este diversificată, până la vârsta adolescenței.

Recomandari

Sfaturi de utilizare: Poate fi administrat pe cale orală imediat ce alimentația copilului este diversificată.

A se agita înainte de administrare.

Înainte de 5 ani: câte o linguriță de sirop, de două ori pe zi, dupa masă.

Peste 5 ani: câte două lingurițe de sirop, de două ori pe zi, dupa masă.

A nu se depaşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

Pentru a obține eficacitatea optimă, se recomandă utilizarea în cure de o lună, şi reluarea acesteia de mai multe ori pe an, la nevoie. Produsul poate fi utilizat și de adulți și de adolescenți cu vârsta peste 15 ani.

Precauții: Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A se păstra flaconul la adăpost de lumină și caldură. A se păstra flaconul la frigider după deschidere. A se consuma, de preferință, înainte de sfarsitul lunii indicate pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.

Ingrediente

Ingrediente: sirop de Agave (Agave americana) 40%, apă purificată, fibre de Acacia (Acacia senegal) 15%, extract hidroglicerinat de plante 7,5% (Spirulină, suc de Morcov, frunze de Spanac, radacini de Topinambur si de Ștevie); aromă naturală de banană, concentrat natural de banană (Musa sapientum), conservant: sorbat de potasiu,complex de minerale si vitamine, incluzând: pirofosfat de fier, vitamina B3, vitamina B5, vitamina B2, vitamina B6, vitamina B1, vitamina B9, vitamina B8, vitamina B12; corector de aciditate: acid

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte